Komunikacja ze zmarłymi za pomocą osób trzecich,
Szczerze współczuję Ci z powodu odejścia w inny wymiar Twojej żony i tego co musieliście razem wycierpieć. Znam ten ból, wielu moich bliskich odeszło na raka w cierpieniach... Znam również z autopsji, gdyż na początku, zajmowałem się takim sprawami, iż służenie mnie jako medium łącznikowego, do niczego nie prowadzi, a mówiąc otwarcie szkodzi wszystkim trojga. Wam, gdyż łącznik, nie stanowi nawet namiastki waszego dialogu, jaki byście razem mogli odbyć, rodzi kolejny głód spotkania i znaki zapytania, niedomówienia i zniekształca byłą wieź... uwierz mi tak jest :( Poza tym czyni z łącznika niewolnika, który bardzo często bierze na siebie wasze emocje... Ja w to nie wchodzę...
To twoja i twej ukochanej i niczyja więcej PRACA. To wasz kanał, ja do niego nie mam prawa wchodzić i w nim uczestniczyć. I nie pozwól by kto ktokolwiek, tak jak to miało miejsce w realu, między was się wypierniczał jako ?gumowe ucho?:) Najlepiej się dogadacie Wy, gdyż na tej samej fali nadajecie. Byliście razem, będziecie razem. Z tego co mówisz jesteście nadal. Kanał komunikacyjny macie wciąż otwarty i długo taki pozostanie. Jeżeli do komunikacji użyjecie trzeciej osoby, na bank dojdzie do zniekształceń w odbiorze i nie przyniesie to spełnionych oczekiwań. Mówię Ci otwarci jak jest. Nie chcę byś odebrał mnie źle, jako tego, który unika pomagania innym. Uwielbiam pomagać, to moje spełnienie, to moja misja, wiec mówię na tą chwilę słowa które Ci bardzo wiele pomogą: ?nie pomogę Ci? i nie bierz nikogo trzeciego między was.
Masz teraz ogromną motywację do wyjścia. Wasza miłość, jest jak magnes o olbrzymiej sile przyciągania. Jestem pewien, że nawet w tej chwili odpływasz do swej żony mentalnie, a to tylko krok do upragnionego spotkania, które może wstrząsnąć tobą i zmienić na zawsze. Pchnąć w rozwoju niczym wielki, siedmiomilowy krok, ale musisz go wykonać sam. Do boju! Zrób to! Opuść tej nocy ciało i opowiedz jak było:) Nie masz już tak silnej depresji, która utrudniała wyjść. Jesteś mocny i samodzielny!
DS
PS: masz nasze wsparcie, naszą miłość, techniki jak na talerzy, ale w doświadczeniach jesteś osamotniony. Uwierz mi, tak ma być...
Ściskam z całego serca
?niekiedy odmówić pomocy, stanowi więcej niż pomóc?
http://www.obemaniak.pl