|
|
![]() ![]() |
19.01.2008 - 18:48
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Nie wiem ile z czytających osób zdaje sobie sprawę z możliwości teleradiestezji.Otóz po odpowiednich ćwiczeniach.Można dojść do takiej wprawy że można odczytywać pewne interesujące nas informacje dotyczące dowolnej sprawy.Ale jest to taka dziedzina wiedzy zwanej przez tzw "naukowców", "pseudonauką" gdzie nie można nigdy mieć stuprocentowej pewności że odczyt jest prwidłowy i dlatego wyniki powinny być weryfikowane zawsze przez kilka osób .Ja sam brałem udział w takiej weryfikacji gdzie osoba podchodząca do tego bardzo sceptycznie przyznała że wyniki moje pokrywały się z innymi.Jako przykład osoby która doszła do niezłej wprawy w tej dziedzinie podaję link http://www.niewyjasnione.pl/Radiestezja%2C...t3711-s237.html
Ja tam występuję pod nickiem Tomasn.Jeśli komuś starczy cierpliwości do prześledzenia całego tematu to napewno znajdzie stronkę gdzie osoba niezależna przeprowadzała weryfikację.Ja posługuję się metodą wahadełkowania duchowego http://www.dobreksiazki.pl/b1524-wahadelko...hometryczna.htm http://www.cudownyportal.pl/article.php?article_id=158 ,w odróżnieniu od Aviomarina,który posługuję się metodami polegającymi na poborze energii tzw świadka z osoby badanej. |
|
|
|
04.04.2008 - 20:47
|
|
|
Niepoprawny racjonalista ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Możesz dowiedzieć się tylko tego, co "myśli" twoja podświadomość. Jeśli podświadomie wierzysz w kosmitów, dowiesz się że oni istnieją. W przeciwnym wypadku twoja podświadomość odpowie że nie istnieją.
|
|
|
|
04.04.2008 - 21:00
|
|
|
Dziadek do ożehuf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Meta oczywiście ma rację. Poza tym trzeba pamiętać by wahadełko było z materiału nie wchodzącego w reakcję z magnesami i nie było zrobione z metalu lub drewna powszechnie występującego w domu/miejscu doświadczenia - ponieważ wówczas lubi być bardzo błędne.
|
|
|
|
04.04.2008 - 22:07
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Znam starszą panią po której wizycie moi sąsiedzi mieli mały remont w domu.Okazało się że wiekszosć łózek stała w miejscach gdzie biegły żyły wodne co zle wpływało na zdrowie sąsiadów.
Myślałam kiedyś nad kupnem takowego wahadełka ale potem mi jakoś z głowy wyleciało. |
|
|
|
05.04.2008 - 08:48
|
|
|
Co do istnienia kosmitów to powiem tak ,wszyscy jesteśmy kosmitami-mieszkamy w kosmosie -ziemia jest cząstką kosmosu i zadawanie takich pytań wahadełku jest naiwnością,tak samo jak naiwnością jest wiara że ziemia jest czymś wyjątkowym w kosmosie i ze życie istnieje tylko na ziemi.Jako w pewnym sensie dowód proponuję się zapoznać z moim dzisiejszym snem
http://www.oobe.pl/park/index.php?showtopic=2552 A co do ufo to nie może być to kwestią wiary ,to jest kwestia definicji- niezidentyfikowany obiekt latający a jak wiadomo wszystko co lata a nie zostało w jakikolwiek sposób zidentyfikowane to ufo.Natomiast kiedy zostanie zidentyfikowane to jest to np rakieta ,samolot,statek obcych ale wrogich nam istot albo statek obcych ale przyjaznych nam istot.Może to też być obiekt astralny który jest widoczny tylko na fotografiach ,filmach ,a gołym okiem /albo też trzecim okiem/ mogą to dostrzegać nieliczni. |
|
|
|
| Herbina |
05.04.2008 - 18:29
|
|
Guests |
:) To wytlumaczenie co to ufo i kosmici to swietna wypowiedz, Leonie, nic dodac nic ujac, krotko i logicznie...
|
|
|
|
12.04.2008 - 20:18
|
|
|
Jako w pewnym sensie dowód proponuję się zapoznać z moim dzisiejszym snem http://www.oobe.pl/park/index.php?showtopic=2552 Nie mam nic do Twoich snów ale dowód to to nie jest w żadnym sensie. |
|
|
|
| Qursant |
18.04.2008 - 08:54
|
|
Guests |
Myślę że to jest najlepsze miejsce aby opisać pewną sprawę...
Zajmuję się wahadełkiem choć nazywam to rozmową z opiekunem. Jak dotąd potrafił mi dawać rady, odczytywać moje jak i innych myśli, przewidywać kto za chwilę przyjdzie, odpowiadać na pytania dotyczące wszystkiego. Jak na razie nie zawiodłem się na odpowiedzi. Siłą woli można wymuszać ruch wahadełka jednak, jest to dośc trudne. Kiedy zadałem pytanie o negatywnej odpowiedzi, wymuszałem ruch przeciwny, sprawia to wiele problemów, ale wola okazuje sie w końcu być silniejsza. Ostatnio miałem sytuacje w której, a skąd mogłem wiedzieć.. przekierowałem rozmowę tak by pogadać z aniołem sróżem innej osoby. W chwili w której czytałem słowa innego anioła, przeczytałem słowa mojego "o.. nie dwuch obserwatorów" Zdziwiłem się, wszyscy wiemy co to są ci obserwatorzy. Rozmawiałem dalej.. Wahadełko w pewnym momencie wykonało taki ruch jakby zostało nagle uderzone. Ich energia na prawdę ma negatywny wpływ, przytłacza.. stąd takie zachowanie.. Co się okazało? Przez próbę przełączenia Nad świadomości naruszyłem zasadę "Własności" Przeczytałem naglę wiadomość "jeszcze raz... a pożałujesz.." Nie była ona od mojego opiekuna. Jednak nie odczuwałem nic specjalnego wręcz przeciwnie... nawet chciałem ich spotkać. Widać nie mi to pisane. Obserwatorzy, neutralni... mam wrażenie że są to pewnego rodzaju strażnicy porządku albo mieli jakąś sprawę w związku z tym co zrobiłem. Otrzymałem jedynie radę... Wez coś o magicznej mocy.." co mi grozi... "chyba nic ale na wszelki wypadek" I co? zyje ;D zadnych urazow ;d ale nie zmierzam z nimi igrac ;D |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |