|
|
![]() ![]() |
05.04.2008 - 08:44
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
W jednym z dzisiejszych snów widziałem układ planetarny ,ze szczególnym zwróceniem uwagi na największą planetę i w tym śnie wyglądała prawie dokładnie tak jak przedstawiana jest w tym linku http://almu.astronet.pl/wiedza/03jowisz/ ,widziałem też w kosmosie jakby ulice i uświadomiłem sobie że to jest nasz dom .Charakterystyczną cechą tego snu było to że miałem świadomość że oglądam to za pomocą trzeciego oka.Mianowicie kiedy zamykałem oczy widziałem kosmos,a kiedy otwierałem oczy to widziałem otaczającą rzeczywistość.Kilka realnych przypadków takich obserwacji już opisywałem ,kiedy to w pełni swiadomy dokonywałem właśnie takich obserwacji.Z tego w zasadzie prosty wniosek że doskonałe oobe to po prostu umiejętność posługiwania się trzecim okiem.Pozostałe efekty jak wibracje i paraliże to tylko efekty towarzyszące które wcale nie muszą występować.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |