|
|
![]() ![]() |
27.02.2013 - 19:40
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Hej :)
Ostatnio jestem dość mocno zaciekawiona tematem opiekunów astralnych. Dzięki temu zaciekawieniu, zauważyłam że mój strach do OOBE, medytacji itp. po prostu minął. Czuje że po prostu jestem gotowa temu sprostać :) W każdym razie, wiem że są różne zdania na ten temat, ale ilu według Was człowiek ma opiekunów? Jednego? Dwóch? Paru? Ja sobie tak zawszo to wyobrażam (choć nie wiem czy poprawnie), że człowiek ma jednego tak jakby głównego opiekuna który jest przy nim zawsze, ale prócz tego ma takich chwilowych pomocników którzy chcą mu coś przekazać, albo w czymś pomóc. Tylko nie wiem, może się myle? To jest moje zdanie nie podparte żadnymi dowodami praktycznie, bo widziałam (chyba) swojego opiekuna tylko w snach. Wiem tylko że bywały w snach, jakieś istoty (niekoniecznie wyglądające na przyjemne) które chciały mi coś przekazać w symbolach. Ale po spęłnieniu swoich funkcji, po prostu ich więcej nie spotykałam. A może to wciąż był ten sam opiekun tylko w innej twarzy? Czy to wgl. możliwe by opiekun zamieniał się wyglądem, czy wciąż jest taki sam? |
|
|
|
27.02.2013 - 20:00
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Cześć Negai1
Z tego co ja wiem to opiekun może przybierać różne postacie, które dla Twojej podświadomości będą "łatwe" do odbioru . Pozdrawiem |
|
|
|
27.02.2013 - 20:36
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Cześć Negai1 Z tego co ja wiem to opiekun może przybierać różne postacie, które dla Twojej podświadomości będą "łatwe" do odbioru . Pozdrawiem Najlepiej go wessać, albo wyobrazić sobie że jest w tobie wtedy zawsze będzie Ci pomocny. Czasami widzę go ale tak sie zastanawiam czy to czasem ja nie kreuje jego wyglądu. |
|
|
|
27.02.2013 - 21:34
|
|
|
Ja wiem, ze "opiekuje" sie mna kilka osob, z ktorymi tworzymi przyjacilska grupe, raczej, chociaz niestety czy stety, jak potrzebuje pomocy zawsze sa "na miejscu". Wszyscy razem, albo ktorys.
Jesli spotkalas swojego opiekuna w snach, wiesz po energii, wibracjach, czy jak inazej by to nazwac, wiesz jaki jest jego ident (zaczerpniete z ksiazek Roberta Monroe), jesli to on. Ktos inny ma inne wibracje. Jesli nawet bedzie mial inny wyglad, po jego energii go poznasz i wtedy nie ma mowy o tym, zeby sie pomylic. To nawet nie jest mozliwe. Chociaz wssytko jest mozliwe ;) Pozdrawiam. MadaK. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |