|
|
![]() ![]() |
17.10.2012 - 23:02
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Root Admin Notatnik |
Jeszcze nie czytałem ale Darek prosił o udostępnienie więc bierzcie, czytajcie, komentujcie :)
http://bit.ly/RDXkSn |
|
|
|
17.10.2012 - 23:46
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Biorę ! Zobaczmy co się tam kryje...
|
|
|
|
18.10.2012 - 15:08
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Sciągam i czytam :D
|
|
|
|
18.10.2012 - 17:30
|
|
|
|
|
|
|
18.10.2012 - 21:47
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
A ja głupi patrzałem co chwile na lampę. :)
|
|
|
|
18.10.2012 - 22:29
|
|
|
zdrogi.blogspot.com Grupa: OOBE VIP Notatnik |
dzięki! to dzisiaj nieoczekiwanie nocka z głowy..
|
|
|
|
20.10.2012 - 14:30
|
|
|
Świetnie sie składa, już dawno nie czytałem nic ciekawego w tematyce oobe.
|
|
|
|
20.10.2012 - 15:04
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Wielkie dzięki. Już pobieram i czytam, książka na pewno jest świetna.
|
|
|
|
20.10.2012 - 21:53
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Wrzuciłem na Kindle i od jutra (niedziela) czytam.
|
|
|
|
22.10.2012 - 13:35
|
|
|
A dało by radę (jeśli oczywiście to nie jest problem) dac linka do książki gdzieś przy lampie, albo np. przy tym prostokąciku co jest napisane „Witaj Gościu – Zaloguj/Rejestruj” ? tak żeby jak ktoś wbije na oobe.pl, kniga była od razu widoczna, żeby nie musiał szukać i pytać Darka w robocie „Gdzie? Bo nie mogę znaleźć?”
Bardzo fajnie umieściła knigę Elli z obemania.pl, przy wejściu na czat i radiu – od razu widać „Reportaże”. Nie mam bloga, nie mam konta na fejsbuku, nie jestem na naszej klasie, a chciałbym w miarę możliwości dotrzeć szybko do Ludzi… Jeśli to coś kosztuje proszę powiedzieć ile? Ja zrozumiem. PS: Jak ktoś potrafi, niech umieści proszę linka do książki w wikipedii pod hasłem OBE/Eksterioryzacja w bibliografii na dole pod „MIWPC”. Oto treść: Darek Sugier „Reportaże św. Piotra” 2011 e-book Z góry dziękuję :) Chyba mam pomysł jak wesprze opłaty serwerowe! A co jakby na allegro wystawić moją grantową koszulkę? No tą z R.A. Monroe obemaniak 0001? Mam też ostatni kubek i termos ObeRebelii :) można dorzuci gratis :) DS Darek Sugier "Dzienniki Jessego" 2011-2012 e-book drukarski Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem" 2002 e-book drukarski archiwalna strona Darka Sugiera 2007-2009 porady Darka Sugiera na oobe.pl 2002 |
|
|
|
22.10.2012 - 13:40
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
powiedz jak i gdzie ci zrobili taką koszulkę?
|
|
|
|
22.10.2012 - 14:29
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
no ciekawe...w swojej poprzedniej książce wypierał się istnienia Boga i Szatana...a tu proszę...cóż za zaskakująca odmiana
|
|
|
|
22.10.2012 - 15:18
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
a może by tak obie Twoje książki Darku przetłumaczyć na język angielski? :>
|
|
|
|
24.10.2012 - 15:42
|
|
|
Ponawiam prośbę…
Czy można umieści moją książkę przy lampie, albo np. przy tym prostokąciku co jest napisane „Witaj Gościu – Zaloguj/Rejestruj” ? Forum jakoś dziwnie ożyło (nie wiedzieć czemu) i temat z linkiem do knigi łatwo się przykrywa innymi tematami… No i druga prośba do znawców cyberprzestrzeni: Dajcie Ludzie linka w wikipedi. Nie mam pojecie jak to zrobić. Pod hasłem OBE/Eksterioryzacja w bibliografii na dole, pod „MIWPC”, dać taki wpis >>>Darek Sugier „Reportaże św. Piotra” 2011 e-book<<< i podpiąć do niego linka do knigi. Proszę. Pomożecie? DS Darek Sugier "Dzienniki Jessego" 2011-2012 e-book drukarski Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem" 2002 e-book drukarski archiwalna strona Darka Sugiera 2007-2009 porady Darka Sugiera na oobe.pl 2002 |
|
|
|
24.10.2012 - 16:40
|
|
|
Ponawiam prośbę… Czy można umieści moją książkę przy lampie, albo np. przy tym prostokąciku co jest napisane „Witaj Gościu – Zaloguj/Rejestruj” ? Forum jakoś dziwnie ożyło (nie wiedzieć czemu) i temat z linkiem do knigi łatwo się przykrywa innymi tematami… No i druga prośba do znawców cyberprzestrzeni: Dajcie Ludzie linka w wikipedi. Nie mam pojecie jak to zrobić. Pod hasłem OBE/Eksterioryzacja w bibliografii na dole, pod „MIWPC”, dać taki wpis >>>Darek Sugier „Reportaże św. Piotra” 2011 e-book<<< i podpiąć do niego linka do knigi. Proszę. Pomożecie? DS Spróbuj zareklamować swoją książkę na YouTube – będzie większa szansa, że przekaz taki dotrze do szerszej grupy odbiorców, a jednocześnie udowodnisz nam, że jesteś tym, za kogo się podajesz. Poza tym, wszyscy z tego forum, i nie tylko, chcieliby znów Ciebie zobaczyć i posłuchać - w tym i ja. PS. Pomożemy. |
|
|
|
24.10.2012 - 18:26
|
|
|
Ponawiam prośbę? Czy można umieści moją książkę przy lampie, albo np. przy tym prostokąciku co jest napisane ?Witaj Gościu ? Zaloguj/Rejestruj? ? Forum jakoś dziwnie ożyło (nie wiedzieć czemu) i temat z linkiem do knigi łatwo się przykrywa innymi tematami? No i druga prośba do znawców cyberprzestrzeni: Dajcie Ludzie linka w wikipedi. Nie mam pojecie jak to zrobić. Pod hasłem OBE/Eksterioryzacja w bibliografii na dole, pod ?MIWPC?, dać taki wpis >>>Darek Sugier ?Reportaże św. Piotra? 2011 e-book<<< i podpiąć do niego linka do knigi. Proszę. Pomożecie? DS W wikipedii ktoś już umieścił hasło - ale wyglada na to że czeka na akceptację jakiegoś redaktora z wikipedii. (można zobaczyć klikając edytuj pod literaturą). Może chwilę zająć. |
|
|
|
24.10.2012 - 20:29
|
|
|
Kotku mój purpurowy…
Mruczusiu… Adminie… Czy mógłbyś w każdym moim poście dać linka do mojej knigi? Proszę :) tak pod spodem, na niebiesko: Darek Sugier „Reportaże św. Piotra” 2011 e-book DS Darek Sugier "Dzienniki Jessego" 2011-2012 e-book drukarski Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem" 2002 e-book drukarski archiwalna strona Darka Sugiera 2007-2009 porady Darka Sugiera na oobe.pl 2002 |
|
|
|
24.10.2012 - 20:55
|
|
|
Kotku mój purpurowy? Mruczusiu? Adminie? Czy mógłbyś w każdym moim poście dać linka do mojej knigi? Proszę :) tak pod spodem, na niebiesko: Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book Chyba to forum nie obsługuje sygnatur. Musiał byś wklejac pod każdym postem taki tekst(to ze środka tabelki poniżej) np oddzielony myślnikami: KOD [url="http://bit.ly/RDXkSn"][color="blue"][b]Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book[/b][/color][/url] co będzie wyglądało tak : ---------------------------------------------- Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book |
|
|
|
24.10.2012 - 21:05
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: Moderator Notatnik |
Niestety masz rację. Nie obsługuje. Też się z tym męczę i nie da rady. A takie wklejanie za każdym razem jest trochę uciążliwe. Miejmy nadzieję, że Cat ma większe "moce" i zechce pomóc.
|
|
|
|
24.10.2012 - 21:06
|
|
|
Niestety masz rację. Nie obsługuje. Też się z tym męczę i nie da rady. A takie wklejanie za każdym razem jest trochę uciążliwe. Miejmy nadzieję, że Cat ma większe "moce" i zechce pomóc. czemu - jak masz pod ręką w notatniku to żaden problem - jeno dwa kliknięcia - kopiuj /wklej. |
|
|
|
24.10.2012 - 21:13
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: Moderator Notatnik |
Zwyczajnie większe udogodnienie. Już nie trzeba o tym myśleć.
Fajnie, że udało Ci się to znaleźć. Dzięki za pomoc :) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |