CYTAT(Mateusz8888 @ 15.07.2007 - 13:22)

Ketrab -> rozumiem ze to byl zart :P? a probowales miec taki cel juz ;)? ja do tej pory nie mialem zadnego celu, teraz - mam nadzieje ze on mi pomoze hehe dzieki za odpowiedzi jak bede miec jakies klopoty - zapytam :)
Dlaczego uważasz że żart? Popęd seksualny to najczystsza i najsilniejsza energia , masturbujesz się nie dochodząc do szczytowania a potem próbujesz wyjść ,wiem że to dziwnie brzmi ,może nawet wieje ode mnie
ironią ale pisząc to mam kamienną twarz i proszę nie odpisywać mi abym poszedł do kościoła i zmówił modlitwę za me grzeszące rady choć w Biblii nie ma słowa o masturbacji, to tak swoją drogą . Powiedz mi jak
chęć wyjścia przejawia początkujący ? Sex , latanie , prędkość (Karakan mnie zabije (: ) oczywiście zdarzają się wyjątki jak wyżej wspomniany Karakan (Moderator) którzy wychodzą aby doskonalić ducha i pomedytować sobie w ciszy , choć trzeba zauważyć że nie jest on osobą początkującą (: Na początku też zajmowałem się stukaniem atrap ale to z czasem rodzi pewne wyrzuty sumienia(nie duże) za w taki sposób "zmarnowany" czas .