Prośba, Kto Pomoże W Oobe? |
|
|
Zwierzak
|
04.09.2010 - 20:39
|
Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 7238

|
Wiem że to głupie i tak dalej ale mam malutką prośbę czy mógłby mnie ktoś ,,wrzucić" w OOBE ?? Oczywiście rozumiem prośba jest absurdalna i czemu sam nie próbuje i po co ktoś to ma robić ??
Cóż jeśli miało by się pojawić takie pytanie w stylu ,,czemu sam nie wyjdziesz lub nie próbujesz " to odp na nie że mam jakby blokadę kiedy dostaje drgawek ale takich naprawdę porządnych coś mnie blokuje i robi się tak zwana d*pa. Obecnie wykonuje taka technikę.
Wyobrażam sobie że zatapiam się w miękki wygodny fotel czyje się wspaniale i szczęśliwie rozluźniam się i przechodzę do użycia techniki ,,tornado" i właśnie w kulminacyjnym momencie coś się dzieje.
Znajomy polecał mi technikę gdzie trzeba zrobić 3 głębokie wdechy i szybko pochylić głowę w dół mówił ze omdleje i wejdę automatycznie w OOBE nie byłem do niej przekonany więc jej jeszcze nie stosowałem, może ktoś z was o niej słyszał i może mi coś na jej temat powiedzieć ?
I jeszcze jedna spr czy są jakieś zagrożenia w OOBE typu ze np że wykonam oddech i umrę, wiecie trochę się zaniepokoiłem ale przed chwilą czytałem żeby do tego podejść od strony ciekawości jak do hobby, bo zagrożenie to tylko wymysł naszego umysłu i jeśli to przezwyciężymy OOBE zawsze nam się bezpiecznie uda.
No i kolejna sprawa czy to ze jestem trochę otyły może przeszkadzać w podróżach astralnych, cóż szczerze powiedziawszy mojemu koledze udaje się z łatwościom to wszystko gdyż jest wysportowany czy to ma jakieś znaczenie czy to nie ma głębszego znaczenia.
Pozdrawiam wszystkich i sorry za tyle pytań.
I dodam jeszcze że bardzo bym chciał zwiedzić ten niesamowity ,,świat" nie wiem jak to nazwać.
|
|
|
|
|
|
Zwierzak
|
04.09.2010 - 21:58
|
Gość Rodziny

|
Czyli mówisz że medytacja, wiesz pewnie oczywiste pytanie ale na jakiej zasadzie pomoże mi ta medytacje oprócz tego ze pozwoli mi się lepiej skupić itp. to co poza tym. I czy ktoś może odp na resztę moich pytań ?
|
|
|
|
|
|
lokop
|
04.09.2010 - 22:11
|
Dusza Towarzystwa

Nr użytkownika: 7905

|
Medytacja, żeby mózg wprowadzić w inną częstotliwość działania, tkzw. theta, wtedy masz dostęp do swojej podświadomośći, na chomiku znajdziesz taki utwór Catnapper z serii hemi-sync, to znaczy drzemka, ja od tego zaczynałem. Dobrze byś było gdybyś poczytał parę książek Josepha Murphego, potęga podświadomości, jest taka seria Obudź się i żyj, ja zaczynałem od Sekretu Rhondy Byrne i czuję cały czas, że żyję Sekretm, urzeczywistnia się w moim życiu. Może każdy z nas ma własną drogę nie wiem, całą zabawę duchowością rozpoczynałem 2 lata temu od wielu lektur, jednak o co mnie zmieniło tak w 100% to medytacja. To jest chyba najszybsza droga do sukcesu.
|
|
|
|
|
|
Zwierzak
|
05.09.2010 - 07:55
|
Gość Rodziny

|
Z książkami będzie problem bo sam muszę sobie kopić książki do technikum i ogólnie to szkolne płacenia, być może za miech kupie ja rodzice coś dadzą, a w sprawie medytacji to wielkie dzięki od jutra biorę się za to jak dobrze pójdzie to spr i dziś nawet.
A pro po tego jeszcze ile trzeba tej medytacji do końca utworu czy dłużej, i czy ma być to pozycja siedząca czy można tez na leżąco ?
No i czekam na opd na moje pytania na samym początku.
Dzięki i pozdro dla wszystkich podróżników.
|
|
|
|
|
|
Zwierzak
|
05.09.2010 - 11:42
|
Gość Rodziny

|
No to ze w OOBE jest się nieograniczonym do pokonywania czasu i przestrzeni to ja wiem. A ta technika która polecił mi znajomy jest bezpieczna ? żebyście już tam nie szukali polega ona na tym że wykonuje się 3 głębokie wdechy i szybko spuszcza się głowę w dół powoduje to omdlenie ale ponoć automatycznie wchodzi się w oobe, i to moje ostatnie pytanko czy to że mam trochę tuszy ma jakieś znaczenie do wejście czy nie ma głębszego znaczenia jakiej jest się postury ciała.
|
|
|
|
|
|
tom
|
05.09.2010 - 17:05
|
Dusza Towarzystwa
Grupa: Moderator

Nr użytkownika: 1435

|
"Wiem że to głupie i tak dalej"... więc, skoro od początku wiedziałeś, to po jaką cholere ten temat zakładałeś ? :D eh, pierwsze odczucie bywa słuszne!
|
|
|
|
|
|
Zwierzak
|
05.09.2010 - 19:52
|
Gość Rodziny

|
Aha no t dobrze że tej ,,techniki" nie stosowałem dzięki wielkie wszystkim a co sadzicie o technice tornado ja jak dla mnie to najlepiej osiągam w nich drgawki, chyba że znacie leprze techniki.
|
|
|
|
|
|
Gray
|
16.09.2010 - 22:34
|
Guests

|
Nie jest o wiele szybciej, łatwiej i wygodniej. Jak kiedykolwiek wyjdziesz to spróbuj cwaniaczku :) Takiego kogoś jak Ty na pewno bym nie wyciągał.
|
|
|
|
|
|
tom
|
17.09.2010 - 08:45
|
Dusza Towarzystwa
Grupa: Moderator

Nr użytkownika: 1435

|
Rieju ...
Jak larwa motyla sie przepoczwarza i wychodzi z kokonu, jest to dla niej cholerny wysiłek, nieraz długotrwały. Jeżeli ktoś podejdzie i rozerwie kokon by pomóc motylowi, owy motyl nigdy nie będzie miał tyle siły by wznieść sie w powietrze.
Aloha
|
|
|
|
|
|
Sz@sZ
|
17.09.2010 - 13:00
|
Przechodzień
Nr użytkownika: 8109

|
CYTAT(Rieju @ 17.09.2010 - 10:16)  Grey-weź się pier*** lamusie je****. Chyba dawno ci ktoś nie wpier****. To chyba tobie dawno rodzice nie wpier**** ;). OOBE nie jest dla takich jak ty, daruj sobie.
|
|
|
|
|
|
Gray
|
17.09.2010 - 14:23
|
Guests

|
Rieju napisałem, że takiego kogoś jak ty nigdy bym nie wyciągnął, bo emanują od ciebie wibracje agresji i wrogości, a udowodniłeś to postem wyżej, którego niestety nie miałem przyjemności już zobaczyć :) Osobiście odpycha mnie od tego typu ludzi jak Ty, dlatego nigdy bym cie nie wyciągnął. Pozdro.
|
|
|
|
|
|

2 Stron
1 2 >
|
 |
|