Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
2 Stron V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Prośba, Kto Pomoże W Oobe?
Zwierzak
post 04.09.2010 - 20:39
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 7238

Wiem że to głupie i tak dalej ale mam malutką prośbę czy mógłby mnie ktoś ,,wrzucić" w OOBE ??
Oczywiście rozumiem prośba jest absurdalna i czemu sam nie próbuje i po co ktoś to ma robić ??

Cóż jeśli miało by się pojawić takie pytanie w stylu ,,czemu sam nie wyjdziesz lub nie próbujesz " to odp na nie że mam jakby blokadę kiedy dostaje drgawek ale takich naprawdę porządnych coś mnie blokuje i robi się tak zwana d*pa. Obecnie wykonuje taka technikę.

Wyobrażam sobie że zatapiam się w miękki wygodny fotel czyje się wspaniale i szczęśliwie rozluźniam się i przechodzę do użycia techniki ,,tornado" i właśnie w kulminacyjnym momencie coś się dzieje.

Znajomy polecał mi technikę gdzie trzeba zrobić 3 głębokie wdechy i szybko pochylić głowę w dół mówił ze omdleje i wejdę automatycznie w OOBE nie byłem do niej przekonany więc jej jeszcze nie stosowałem, może ktoś z was o niej słyszał i może mi coś na jej temat powiedzieć ?

I jeszcze jedna spr czy są jakieś zagrożenia w OOBE typu ze np że wykonam oddech i umrę, wiecie trochę się zaniepokoiłem ale przed chwilą czytałem żeby do tego podejść od strony ciekawości jak do hobby, bo zagrożenie to tylko wymysł naszego umysłu i jeśli to przezwyciężymy OOBE zawsze nam się bezpiecznie uda.

No i kolejna sprawa czy to ze jestem trochę otyły może przeszkadzać w podróżach astralnych, cóż szczerze powiedziawszy mojemu koledze udaje się z łatwościom to wszystko gdyż jest wysportowany czy to ma jakieś znaczenie czy to nie ma głębszego znaczenia.

Pozdrawiam wszystkich i sorry za tyle pytań.

I dodam jeszcze że bardzo bym chciał zwiedzić ten niesamowity ,,świat" nie wiem jak to nazwać.
Profile CardPM
+Quote Post
lokop
post 04.09.2010 - 20:47
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 7905

Na bank nie umrzesz :) Zacznij od medytacji, to działa :) JA medytuję przy Brain-sync i Hemi-sync, dasz radę, a utworów poszukaj w necie, jest tego mnóstwo. Pozdrawiam
Profile CardPM
+Quote Post
Rieju
post 04.09.2010 - 20:54
Post #3

Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 8004

Też dorzucę się do tematu. Ciężko któremuś dupę ruszyć i wyciągnąć?
Profile CardPM
+Quote Post
Zwierzak
post 04.09.2010 - 21:58
Post #4

Gość Rodziny
*

Czyli mówisz że medytacja, wiesz pewnie oczywiste pytanie ale na jakiej zasadzie pomoże mi ta medytacje oprócz tego ze pozwoli mi się lepiej skupić itp. to co poza tym. I czy ktoś może odp na resztę moich pytań ?
Profile CardPM
+Quote Post
lokop
post 04.09.2010 - 22:11
Post #5

Dusza Towarzystwa

Medytacja, żeby mózg wprowadzić w inną częstotliwość działania, tkzw. theta, wtedy masz dostęp do swojej podświadomośći, na chomiku znajdziesz taki utwór Catnapper z serii hemi-sync, to znaczy drzemka, ja od tego zaczynałem. Dobrze byś było gdybyś poczytał parę książek Josepha Murphego, potęga podświadomości, jest taka seria Obudź się i żyj, ja zaczynałem od Sekretu Rhondy Byrne i czuję cały czas, że żyję Sekretm, urzeczywistnia się w moim życiu.
Może każdy z nas ma własną drogę nie wiem, całą zabawę duchowością rozpoczynałem 2 lata temu od wielu lektur, jednak o co mnie zmieniło tak w 100% to medytacja. To jest chyba najszybsza droga do sukcesu.
Profile CardPM
+Quote Post
Zwierzak
post 05.09.2010 - 07:55
Post #6

Gość Rodziny
*

Z książkami będzie problem bo sam muszę sobie kopić książki do technikum i ogólnie to szkolne płacenia, być może za miech kupie ja rodzice coś dadzą, a w sprawie medytacji to wielkie dzięki od jutra biorę się za to jak dobrze pójdzie to spr i dziś nawet.

A pro po tego jeszcze ile trzeba tej medytacji do końca utworu czy dłużej, i czy ma być to pozycja siedząca czy można tez na leżąco ?

No i czekam na opd na moje pytania na samym początku.

Dzięki i pozdro dla wszystkich podróżników.
Profile CardPM
+Quote Post
lokop
post 05.09.2010 - 09:23
Post #7

Dusza Towarzystwa

Ja medytuję na leżąco i z zamkniętymi oczami:)
Profile CardPM
+Quote Post
MadziaKK
post 05.09.2010 - 10:21
Post #8

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2037

Etam, jakie ksiazki, im mniej informacji przed wyjsciem tym lepiej, wlasciwie to co nalezy wiedziec to tylko:

1. Obe to wyjscie z ciala fizycznego, wiec uczucie jest takie ze naprawde znajdujemy sie POZA CIALEM tego nie mozna pomyslic z niczym innym.

2. Poza cialem nie ma zadnych ograniczen. Zadnych. :D

3. Poza cialem jest bezpiecznie. Zawsze do ciala wrocimy. Umieranie to nie takie "hop siup" :)

Dla wiekszej zabawy poczytac jakie sa etapy wyjscia i jakie mozna miec objawy fizyczne (sporo info w notatnikach na tym forum).

pozr. :)
Profile CardPM
+Quote Post
Zwierzak
post 05.09.2010 - 11:42
Post #9

Gość Rodziny
*

No to ze w OOBE jest się nieograniczonym do pokonywania czasu i przestrzeni to ja wiem. A ta technika która polecił mi znajomy jest bezpieczna ? żebyście już tam nie szukali polega ona na tym że wykonuje się 3 głębokie wdechy i szybko spuszcza się głowę w dół powoduje to omdlenie ale ponoć automatycznie wchodzi się w oobe, i to moje ostatnie pytanko czy to że mam trochę tuszy ma jakieś znaczenie do wejście czy nie ma głębszego znaczenia jakiej jest się postury ciała.
Profile CardPM
+Quote Post
lokop
post 05.09.2010 - 11:55
Post #10

Dusza Towarzystwa

Waga tu nie ma znaczenia :) Każdy może to osiągnąć :)
Profile CardPM
+Quote Post
Future
post 05.09.2010 - 16:07
Post #11

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 7918

Rieju, a tobie ciężko dupę ruszyć i wyjść samemu?
Profile CardPM
+Quote Post
tom
post 05.09.2010 - 17:05
Post #12

Dusza Towarzystwa
Grupa: Moderator
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1435

"Wiem że to głupie i tak dalej"... więc, skoro od początku wiedziałeś, to po jaką cholere ten temat zakładałeś ? :D
eh, pierwsze odczucie bywa słuszne!
Profile CardPM
+Quote Post
masa
post 05.09.2010 - 17:46
Post #13

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 7779

Zwierzaku chyb kolego sobie z ciebie za zatrowal bo ta technika nie dzial:D
Profile CardPM
+Quote Post
Amras84
post 05.09.2010 - 19:25
Post #14

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 7649

CYTAT(Zwierzak @ 05.09.2010 - 12:42) *
No to ze w OOBE jest się nieograniczonym do pokonywania czasu i przestrzeni to ja wiem. A ta technika która polecił mi znajomy jest bezpieczna ? żebyście już tam nie szukali polega ona na tym że wykonuje się 3 głębokie wdechy i szybko spuszcza się głowę w dół powoduje to omdlenie ale ponoć automatycznie wchodzi się w oobe, i to moje ostatnie pytanko czy to że mam trochę tuszy ma jakieś znaczenie do wejście czy nie ma głębszego znaczenia jakiej jest się postury ciała.

Ja Ci powiem tak... Możesz sobie tak zrobić, możesz też zrobić na kucaka 16 bardzo szybkich i bardzo głębokich wdechów, po czym moncno obiema rękami ścisnąć i " ściagnąć szyję w okolicach tętnic. Gwarantuję Ci że obie te techniki wywołają ten sam efekt tzn że padniesz maską w glebe i jak sie ockniesz po paru sekundach to Cię będzie mocno bolał kimbol. Możesz też przy okazji stracić kilka zębów, i nabić se niezłego guza. O OOBE jedak zapomnij chyba że przy upadku pierdolnięcie będzie odpowiednio silne :P Ogólni jedak nie polecam tej metody :P
Profile CardPM
+Quote Post
Zwierzak
post 05.09.2010 - 19:52
Post #15

Gość Rodziny
*

Aha no t dobrze że tej ,,techniki" nie stosowałem dzięki wielkie wszystkim a co sadzicie o technice tornado ja jak dla mnie to najlepiej osiągam w nich drgawki, chyba że znacie leprze techniki.
Profile CardPM
+Quote Post
Rieju
post 16.09.2010 - 21:42
Post #16

Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 8004

Future, próbowałem. 2 lata bez żadnych większych efektów? To chyba jaja jakieś są. Poza tym chyba o wiele szybciej, łatwiej i wygodniej jest wyciągnąć niż pieprzyć się 1.5 godziny i raz się uda a raz nie. Powinniście pomagać i wyciągać.
Profile CardPM
+Quote Post
Gray
post 16.09.2010 - 22:34
Post #17

Guests

Nie jest o wiele szybciej, łatwiej i wygodniej. Jak kiedykolwiek wyjdziesz to spróbuj cwaniaczku :) Takiego kogoś jak Ty na pewno bym nie wyciągał.
+Quote Post
tom
post 17.09.2010 - 08:45
Post #18

Dusza Towarzystwa
Grupa: Moderator
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1435

Rieju ...

Jak larwa motyla sie przepoczwarza i wychodzi z kokonu, jest to dla niej cholerny wysiłek, nieraz długotrwały. Jeżeli ktoś podejdzie i rozerwie kokon by pomóc motylowi, owy motyl nigdy nie będzie miał tyle siły by wznieść sie w powietrze.

Aloha
Profile CardPM
+Quote Post
DawidTHAW
post 17.09.2010 - 11:50
Post #19

Częsty Gość Rodziny
**
Nr użytkownika: 8063

Jeśli przychodzisz tutaj tylko po to, by wylewać swoje nerwy przez fakt, że nie możesz samodzielnie czegoś wykonać, to radzę Ci wyjść, ale nie z ciała :)

PS: nigdy dotąd nie udało mi się zrobić czegoś w kierunku obe (oprócz marnych paraliżów). Czy mam przeklinać forumowiczów?
Profile CardPM
+Quote Post
Sz@sZ
post 17.09.2010 - 13:00
Post #20

Przechodzień

Nr użytkownika: 8109

CYTAT(Rieju @ 17.09.2010 - 10:16) *
Grey-weź się pier*** lamusie je****. Chyba dawno ci ktoś nie wpier****.

To chyba tobie dawno rodzice nie wpier**** ;). OOBE nie jest dla takich jak ty, daruj sobie.
Profile CardPM
+Quote Post
Gray
post 17.09.2010 - 14:23
Post #21

Guests

Rieju napisałem, że takiego kogoś jak ty nigdy bym nie wyciągnął, bo emanują od ciebie wibracje agresji i wrogości, a udowodniłeś to postem wyżej, którego niestety nie miałem przyjemności już zobaczyć :)
Osobiście odpycha mnie od tego typu ludzi jak Ty, dlatego nigdy bym cie nie wyciągnął.
Pozdro.
+Quote Post

Go to the top of the page
2 Stron V   1 2 >
Start new topic