A Ty? Dostałeś już kubek?

oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

OOBEKLASA - OOBE dla ludzi z klasą ;) Sprawdź

Closed TopicStart new topic
> Tajemniczy Oddech
lukiradom
post 27.11.2009 - 17:52
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Hm, nawet do końca nie wiem jak zacząć... to się stało jakoś w południe w szkole. Nie przewidując nic, pisałam matmę, w pewnym momencie ogarnął mnie chłód, i dreszcze, uszy mi się bardzo mocno zatkały, nic a nic nie słyszałam z zewnątrz, w tej chwili poczułam jak wszystko zwalnia, mój oddech staje się tak powolny i ciężki, nawet widziałam ze wszystko inne jakby zwolniło, aż nagle usłyszałam przy prawym uchu głos, a raczej przerażający oddech mężczyzny. Wszystko się ucięło, tak szybko a jak aż podskoczyłam z wrażenia, w sumie nie wiem czemu, pewnie odruchowo.
Bardzo dziwne uczucie, jakby spowolnienie czasu, tylko że już po wiedziałam ze czas płyną swoim rytmem, to coś na kształt 2 warstw czasu, zależna i nie zależna, nie wiem.
Czułam się jak nie tam gdzie byłam.

PS.: aby rozwiać przedwczesne pytania - siedzę ostatnia, oparta o ścianę.
Jakbyście mogli pomoc mi dowiedzieć się co to mogło być...

To nie pierwsze niezrozumiałe dla mnie zjawisko, które działo się za mojej obecności.

Lukiradom użyczył profilu
Dzięki ;*
Natka.
Go to the top of the page

+Quote Post
Gray
post 27.11.2009 - 18:00
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Punkty prestiżu: 102

A skąd ktoś ma to wiedzieć? :)
Pomogą Ci stwierdzenia typu wpadłaś w tunel czasoprzestrzenny z energetyczną magmą? ;P
Co było to było, a co to nie jest ważne ;]
Czasami tak się dzieje i tyle, i tak tego nie pojmiesz/pojmiemy.....

+Quote Post
twistoid
post 27.11.2009 - 18:05
Post #3

http://demotywatory.pl/762
Ikona Grupy
Grupa: Moderator
Punkty prestiżu: 319

Nastepny nie na -temat i ostrzezenie.Zamykam.Moim zdaniem mialas obe.Zartowałem.

+Quote Post

Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Park