|
|
![]() ![]() |
21.06.2009 - 15:30
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
O to się przede wszystkim rozchodzi gdy np. śpimy no i na krótko się budzimy aby zmienić pozycję snu,
chyba każdy tak robi, a trzeba to zrobić tak żeby się zbytnio nie rozbudzić czyli nie otwierać oczów i zanadto się nie ruszać. Przypominamy sobie ostatnie wydarzenia z naszego snu i kreujemy dalszą jego część. Dzięki temu baaaardzo szybko wpadamy w sen i co najważniejsze że jesteśmy bardziej świadomi. Wtedy krzyczymy np ostrość! i jak ,, niewidomy cudownie poprawia się nam wzrok i jesteśmy świadomi,, Działa za każdym razem. Połowa sukcesu i krótszy czas Zabiegu, osiągniemy jeżeli jak już wspomniałem obudzimy się nie otwierając oczu i zanadto się nie ruszając w tedy wręcz od razu w padamy w sen i od razu możemy mieć LD. A nawet jeżeli nie mieliśmy snu to przypominamy sobie ostatni, jego końcówkę i kreujemy dalszą część, to też naprawdę działa. POLECAM!!! |
|
|
|
| Zuben |
21.06.2009 - 15:43
|
|
Guests |
to przecież technika Chaining nic nowego, sam jej nie raz stosowałem i naprawde jest dobra. Tylko ten denerwujący odruch otworzenia oczu po obudzeniu
dla wszystkich fanatyków "czy zuben wyszedł czy nie wyszedł" Za pomocą różnorakich technik miewałem parlaiże i LD'ki (bardzo słabe) ale tako nie wyszłem z ciała.....no chyba że LD=OBE |
|
|
|
21.06.2009 - 18:18
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: Moderator Notatnik |
powielasz techniki. Było było było... SZUKAJ
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |