|
|
![]() ![]() |
09.03.2009 - 21:21
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
a więc na prośbę paru forumowiczów robię re-up. kawałki bardzo fajne i miłe dla ucha ;]. Bez zbędnych formalności i ja wiem i wy wiecie ze mnie kochacie ;]
Sleeping Through the Rain Lucid Dreaming with Wolves Astral%Dreamer < 3 minimalnie za dużo samo uwielbienia. ale to jeszcze nikomu nie zaszkodziło :)) EDIT : już mam info że mało widoczny klik do rozpoczęcią ściągania a więc na samym dole po prawej " Save file to your PC: click here" |
|
|
|
| Ziemo |
09.03.2009 - 21:54
|
|
Guests |
Dzięki ci :awe:
|
|
|
|
09.03.2009 - 21:57
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Pokłony dla Ciebie. "Zasłużyłeś na budyń", kisiel i galaretkę :D
|
|
|
|
09.03.2009 - 22:24
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
I Piwko :D A Hemi-Sync - Between The Worlds jest dobre wiecie może?
|
|
|
|
11.03.2009 - 16:35
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Niechaj Piwo zagosci Ci w dloni, a Budyn pojawi na stole ;]
:awe:! |
|
|
|
11.03.2009 - 18:11
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Traveller, oprocz ciekawej i mistycznej melodyjki, niestety ani razu ta nutka na mnie nie skutkowala. Mam to we FLACu, czyli w bezstratnym formacie, mimo to jedna wielka KUPA.
Ja wam polece poszkolna/porobotnia drzemke za dnia, gdzies z 2-3 godziny (w dzien zachcianki oobe) i pozniej jakies 2-3 godziny po tym pojscie do lozka. Ile razy tak nieswiadomie robilem drzemke, to przewaznie zawsze mialem paraliz. Nawet ostatnio, co myslalem, ze juz kompletnie nic mi nie wyjdzie. |
|
|
|
12.03.2009 - 12:27
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Hmm... w końcu przesłuchałem te kawałki i... jestem pod wrażeniem. O dziwo działają i to całkiem nieźle. Po raz pierwszy tak łatwo było mi się zrelaksować i wyciszyć przy zasypianiu. Rano kilka LD się trafiło. Jednym słowem polecam! :)
|
|
|
|
12.03.2009 - 15:34
|
|
|
majster, ty moze lepiej napisz, kiedy ty nie masz ld i kiedy ci relaks nie wychodzi :D przeciez ty co chwile masz ld. Myslisz, ze te byly spowodowane przez muzyczke? Conajwyzej ci pomogla sie zrelaksowac, LD mialbys i tak :)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |