|
No więc, byłem i impreze tam rozkręciłem ;> Kinga nie miała nic przeciw. Rozstawiłem kolumny po rogach, zapuściłem "Zombie Nation"... i czekałem :D Wyczaiłem dwóch umarlaków w rogu. Pojawiło sie pare osób, rozpoznałem bodajże Zbyszka, Pomarańcze(conchita? - czemu wy dwie mi sie mylicie xD? conchita ma pomarańczowy awatar;>?), a później Draq'a też, i jeszcze jakiś facet. Ktoś układał pasjansa w rogu, chciałem oświetlenie dyskotekowe dać, ale poradzono by zostawić takie jakie jest, przynajmniej łatwiej dostrzeżemy co kto robi. Zbyszek chciał zacząć wędrówkę po kopalni, potem z draq'iem poszli. Chciałem warminke ściągnąć do kaplicy, ale nie wychodziło i zdaje sie nie udało sie wcale. Ktoś stał na schodach i obserwował, płeć męska ;-) Ktoś też energią sie bawił, świetlistym kłębkiem. Na sali ustawiono też stolik z kolorowymi drinkami, w kolorowych kieliszkach (absynt między innymi). Kojarzę też scene jak jakiś facet pokazywał innym przedmiot podobny do kompasu. Potem mi sie urywała świadomość, aż w końcu se odpuściłem.
aloha
|