Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Wydzielna Część Portalu Z Humorem, czy przydało by się coś takiego?
PurpleCat
post 09.11.2007 - 12:26
Post #1

Administrator
Grupa: Root Admin
Nr użytkownika: 1

Jeśli tak to jak ma wyglądać? Macie jakieś pomysły?

Temat jest odpowiedzią na pomysł z nowym wyglądem forum: http://www.oobe.pl/park/Nowy-Wyglad-Forum-t1307.html
Profile CardPM
+Quote Post
plantator
post 09.11.2007 - 13:03
Post #2

Guests

Znaczy się - PurpleCat, nie rób sobie roboty - zobacz:

jak ktoś chce, to w hydeparku sobie jokiem świśnie, jak chce karykaturkę walnąć, to galerkę utworzy - profil swój też może wykorzystać - ba nawet w notatniku forma wypowiedzi przecież dowolna:)

Sądzę, że nie tyle humor na forum, co humor w użytkownikach by się przydał, bo trochę, żeśmy wszyscy chyba ostatnio zesztywnieli - wiem, jesień te sprawy, ale kurna zima idzie, śnieżek, święta - będzie gites!! Ja już smaruje sanki!

Ale to znowu tylko moje zdanie, więc nie wiem jak reszta, ale po co naprzó sobie robotę dawać, no chyba, że się nudzisz, to ja chcę forum sterowane głosowo xD (ale to nie ten wątek).
+Quote Post
kater
post 10.11.2007 - 12:49
Post #3

OBE maniak 15
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 717

a ja bym wolał myślami; myślę o tym żeby jakiś post napisać bach i napisany:) to by było dopiero forum ezoteryczne:) pobiło by to wszystkie nowinki techniczne za jakies 15 lat:D trzeba tylko stwożyć czapeczkę przeczółą jak eeg, która dokładnie reaguje na konkretne zmiany i dzieki nim wie co napisac czy gdzie kliknać:) taka nowoczesna klawa:0 gość zakłada czapeczke ppodłącz ja do kompa i gra w gta:) no bosko no albo na forum poisze z 10x szybciej niz wciskanie klawiszy...tak 16-21lat i takie coś powstanie
Profile CardPM
+Quote Post
plantator
post 10.11.2007 - 13:53
Post #4

Guests

Punkt dla Katera - Cat, bez jaj - 100% poważnie - musisz wziąć czapkę i przerobić na ster do forum - potem masowa produkcja i za 2,50zł nam sprzedawać.
+Quote Post
pieczywo
post 11.11.2007 - 14:48
Post #5

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 4

Kater! Ja tak mialem pare razy... mysle sobie intensywnie jednego dnia o jakims problemie, a na drugi dzien ktos jakby wyjal mi mysli z glowy i przepisal do nowego tematu albo postu :D
Chyba nie trzeba oddzielac humoru... tak mysle Ja w pelni swiadomy byt :)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic