![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Punkty prestiżu: 354 Notatnik ![]() |
- obóz djembe w karpaczu(grafiki reklamowe w załącznikach)
4 dni z full wyżywieniem. na miejscu joga, ogniska, koncert gongów i mis tybetańskich na miejscu wykłady o zdrowym żywieniu, wspólne granie na szczycie góry, wtajemniczenie w podstawy buddyzmu ośmiorakiej ścieżki jeśli ktoś ma taką ochotę ceremonie przy ognisku pokaz hipnozy firewalking firedancing 799 przedplata przed 30 lutym 1299 zł.- cena promocyjna dla pary 899 zapłata przed 15 marca 999 na miejscu(w razie jesli zostana miejsca) Karpacz 21-25 marca WIecej info, promocyjne filmy i grafiki juz wkrotce - obóz gongu tybetanskiego w Ustroniu(grafiki reklamowe w załącznikach) 4 dni z full wyżywieniem - nauka gry na gongu tybetańskim - pokaz- konert gongu i mis tybetańskich - ceremonie przy ognisku (przy akompaniamencie instrumentów etnicznych) - pokaz hipnozy scenicznej(Michał Cieślakowski) - pokaz firedancingu OPRÓCZ TEGO: sauna, jacuzzi, grota solna, masaże lomi lomi basen bilard, dart, mini golf, siatkówka, piłka nożna info wkrótce ps. zapraszam :-) prowadzimy je z Piotrem DUchem i Rafałem lfrw(djembe i didgeridoo) gong tybetanski prowadzi Basia Pączkowska ZAPRASZAM ;-) |
|
|
![]()
|
|
![]() Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Punkty prestiżu: 354 Notatnik ![]() |
witam. rodzi sie inicjatywa i powstaje przedsiebiorstwo, podstawowo 3 kierunki dzialalnosci a w dalszym planie 6 projektow. osoby zainteresowane wspolpraca zapraszam do kontaktu.
wymagamy minimum 4-5 z ponizszych tematow -grafika 3d -wiedza alternatywna poruszana na szeroko. mozliwosc wykladu i prezentacji w 5-25 tematach zwiazanych z rozwojem duchowym (na potrzeby konwentu w ustroniu) - jezyki obce na poziomie minimalnie b2 - masaze lomi lomi, uzdrawianie honopono, reiki - hipnoza, - taniec intuicyjny, - instrumenty etniczne (kursy bardzo mile widziane) - base jumping, spadochroniarstwo - wlasny van na potrzeby projektu- mozliwosc sprzedania nam lub udzielenia transportu wzamian za opcje stalej wspolpracy - dekoracje- zwlaszcza rzezby 3d, oswietlenie, pokazy wizualne(tutaj osoby bardzo ogarniete w cymatyce, magnetycznych pokazach i elektronice samochowej w aspekcie uv, audiosprzetu itd. itp.) - graficy i informatycy do rozkminiania flashowych projektow stron www., gierek malych flashowych, naszych aplikacji zrobionych na rozne potrzeba - moderatorzy, administratorzy i publicysci na portalu www.- portal informacyjny nt. ceremonii w europie, medycyny alternatywnej, eko budownictwa, jogi i kilku innych tematow- m.in. floating tak naprawde przy projekcie bedzie masa, masa roboty nie dotyczy to tylko imprez muzycznych, integracyjnych, warsztatow i konwentow wiedzy alternatywnej ale tez paru innych dziedzin. jesli chodzi o warunki wspolpracy, wszystko na pw pozdr. dreamer |
|
|
1 Dzięki dreamer_the_one za ten przydatny wpis: Pavveł | |
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Punkty prestiżu: 1966 Notatnik ![]() |
Fajne to się zapowiada... ^^.
Hmmm... zrobiłem kiedyś nieruchomy model robocika w grafice 3D, to się liczy? :3 Wiedza alternatywna luz. Angielski na poziomie studenckiego B2. Masaże, ale nie lomilomi, tylko takie intuicyjne ugniatanie pleców, uczyłem się na koleżance :3 Taniec intuicyjny, czyli transowe telepanie się w rytm muzyki? To luz :3 Instrumenty etniczne to jakie? Umiem na pianinie, gitarze, trochę jeszcze na harmonijce i na flecie podłużnym, na grzebieniu i na bębenku coś tam też bym wystukał jakbym musiał :) A jak się na tych umie, to na inne nie tak trudno się przestawić, jak coś ^^. Co do dekoracji, mam zmysł artystyczny :3 i podstawy techniczne, jako że studiuję mechatronikę, ale jakimś wielkim ogierem z tego nie jestem raczej :/ ... O, chcę się nauczyć robić strony internetowe niedługo, to się liczy? '^^, A modem być nie tak trudno, Roman nam to pewnie powie ;) zależy jeszcze jakim modem ;P To jak, przyjęty jestem do pracy? :))) A zarobki w jakim przedziale? :p :3 Edit: Gitary to mogą być klasyczna lub elektryczna, ale jak trzeba to i na akustyku czy basowej też bym zagrał... I na perce ze dwa bity w tle tyż. To mam tą fuchę czy nie? :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Punkty prestiżu: 271 Notatnik ![]() |
|
|
|
1 Dzięki g00rmik za ten przydatny wpis: Pavveł | |
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Punkty prestiżu: 1966 Notatnik ![]() |
dzięki :) ale na grzebieniu to naprawdę nie sztuka xD na bębenku też chyba nie tak trudno... na flecie podłużnym to w podstawówce się grało wlazł kotek na płotek, itp., to się coś jeszcze pamięta x) ... na harmonijce umiem tylko parę bluesowych przygrywek, a na pianinie już dawno porządnie nie ćwiczyłem... ha, raz nawet jak współlokator miał wiolonczelę elektryczną, to nastroiłem sobie gitarę jak wiolonczelę, nauczyłem się kawałka Apokaliptyki, potem odwróciłem gitarę w pion, wyćwiczyłem, a następnie przerzuciłem się na wiolonczelę i grałem :D Fajne uczucie prawie od razu grać na instrumencie, na którym teoretycznie nie powinno się umieć grać, bo nigdy wcześniej się nie grało x)
|
|
|
1 Dzięki Pavveł za ten przydatny wpis: g00rmik | |
![]()
|
|
mialem tak z didgeridoo :P
|
|
|
1 Dzięki dreamer_the_one za ten przydatny wpis: Pavveł | |
![]()
|
|
na warsztatach w karpaczu w ramach projektu free spirit realizujemy:
spiew gardlowy szalasy potow szamanizm projekcje astralna zapraszam do karpacza, link do wydarzenia: prosze sie przyzwoicie zachowywac i nie psocic w komentarzach, bo bede was nawiedzac w snach. pozdrawiam dreamer https://www.facebook.com/events/1902350659905641/?fref=ts |
|
|
![]()
|
|
hehe, haha , jaja jak berety
skala wzrasta, akcja rosnie do zobaczenia na obezlocie, wiecej info wkrotce |
|
|
![]()
|
|
https://www.facebook.com/events/1902350659905641/?fref=ts
wydarzenie najblizszych warsztatow na fb zapraszam do wziecia udzialu, zwazywszy na to, ze prawdopodobnie obezlot w tym roku wspolorganizujemy w ustroniu ;-) |
|
|
![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |