![]() |
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Punkty prestiżu: 61 Notatnik ![]() |
Witam
Nie wiem od czego zacząć ale zacznę od początku. Pamiętam że jako dziecko zawsze bałem się ciemności (potwory itp. :P) pewnie przez horrory które lubiłem oglądać. Z czasem to minęło lecz dalej oglądałem horrory żyłem ciągle tak samo :P ale od około 1-2 miesięcy gdy tylko jestem sam w domu mam dziwne lęki przed wszystkim (gdy patrze w ciemny pokój zaczynam się bać wgl gdy jest ciemno boję się) to zaczęło nie być już na tyle śmieszne że skończyłem z horrorami. Nawet teraz leżę w łóżku i się boje czy coś lub ktoś się nie czai za drzwiami. Czuję że coś miało na to wpływ ale tego nie pamiętam co to mogło być. Czy w poza spotkało mnie coś że wolałem o tym zapomnieć? od czasu gdy się to zaczęło mam problemy ze snem nie mogę zasnąć a nawet jeśli zasnę to już koło 3-4 nad ranem ale koło 5-6 już się budzę i znowu nie dam rady spać. Ostatnio wujkiem Google znalazłem tabletki na sen (Melatonina) i raczej się nie poprawia. Zasnąć dobrze i się wyspać mogę jedynie po większej dawce alkoholu. Miała tak ktoś? Jeżeli tak, co można z tym zrobić? Pamiętam jak się obudziłem kiedyś i powiedziałem w myślach (już nigdy nie będę próbował obe) Liczę na poważne podejście do tematu i nie krytykowanie typu ( Koleś ma 21 lat a boi się ciemności :P) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Punkty prestiżu: 61 Notatnik ![]() |
Bałeś się kiedyś tak że nie mogłeś spać? Zawsze zasypiam na brzuchu od małego ale teraz boje się leżeć na brzuchu bo nie widzę wtedy co jest za mną i mam wrażenie że zaraz ktoś zacznie mnie dusić..
|
|
|
![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |