![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy ![]() |
Mam pytanie, mieliście tak że po wyjściu z ciała obracaliscie się i nie było was w łóżku? Ja miałem tak dziś. Łóżko było puste, nie było tam mojego ciała. Leżał tylko mój pies który fizycznie spał w drugim pokoju. Bardzo mnie to zastanawia
|
|
|
![]()
|
|
![]() Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Punkty prestiżu: 780 Notatnik ![]() |
Mam pytanie, mieliście tak że po wyjściu z ciała obracaliscie się i nie było was w łóżku? Ja miałem tak dziś. Łóżko było puste, nie było tam mojego ciała. Leżał tylko mój pies który fizycznie spał w drugim pokoju. Bardzo mnie to zastanawia Miałem tak, czułem się wtedy jakbym był w kilku wymiarach... |
|
|
![]()
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Punkty prestiżu: 142 Notatnik ![]() |
mam tak prawie za kazdym razem
|
|
|
![]()
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy ![]() |
A też lądujecie zawsze we własnym mieszkaniu? Ja za każdym razem. Zmienia się tylko czas w którym tam jestem. Raz jest umeblowane tak jak w teraźniejszości a raz tak jakby to było 15 lat temu.
Pytanie jak się dostać w jakieś inne rejony niż swoje mieszkanie i własna okolica? |
|
|
![]()
|
|
![]() Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Punkty prestiżu: 225 Notatnik ![]() |
Czasem wychodze do swojego starego mieszkania. Ja przewaznie obracam sie w miejscach juz dawno temu "namapowanych" od najmlodszych lat jezeli w ogole mozna tak to nazwac. Czyli taki obszar gdzie snie ma on jakies odbicie do reala, motywy w nich sie powtarzaja, mam dostep do pamieci z nimi zwiazanych. Oczywiscie wszystko jest polaczone i sie w pewien sposob moze zmienic w zaleznosci od potrzeb.
Czasem cialo u mnie jest czasem nie ma albo znika bez roznicy. Bede chcial to bedzie w lozku. Jezeli ktos szuka potwierdzen, ze sie wyszlo do reala to powodzenia. Wazne jest jakie doswiadczenia zbieramy, a sam fenomen drugiego zycia jest piekny i nieoceaniony. Wiekszosc nie ma nawet swiadomosci, ze takie cos moze istniec. Dla mnie nie ma to wiekszego znaczenia czy wyjde czy odzyskam swiadomosc. Kwestia fazy snu jest kluczowa i poziomu odzyskanej swiadomosci. Kazdy ma jakies wytarte schematy, wiare w cos, wobrazenia dlatego u kazdego inaczej to wyglada. Kwestia woli kazdy aspekt mozna naginac i zmieniac, a astral i tak sie dostosowuje do naszych potrzeb. Dlatego kazdy znajduje w nim w co uparcie wierzy. |
|
|
![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |