![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() zdrogi.blogspot.com ![]() Grupa: OOBE VIP Punkty prestiżu: 210 Notatnik ![]() |
W tym wątku wpisują się osoby które aktualnie walczą o fazę
m o t t o "działajmy wspólnie to nas nikt nie cioolnie" Można wydawać z siebie okrzyki zagrzewające do boju Na pohyyybeeel!!! :) |
|
|
Guest_kozuar_* |
![]() ![]()
|
Guests Punkty prestiżu: ![]() |
Sieg Heil! Mein Führer!! Wir müssen die Juden ausrotten.
|
|
|
1 Dzięki kozuar za ten przydatny wpis: sadhaka | |
![]()
|
|
![]() OBE Maniak 36 ![]() Grupa: OOBE VIP Punkty prestiżu: 32 Notatnik ![]() |
Ja zaraz po eksperymencie Zbycha znów zacznę walczyć o fazę! Qrcze - metoda Darka jest zayebista! Zero przypadków, oczekiwania, że wyjdzie - bierzemy OOBE w swoje ręce i wychodzimy..! Bomba! Rewolucja! Rebelia!
|
|
|
1 Dzięki Conchita za ten przydatny wpis: sadhaka | |
![]() ![]()
|
|
![]() zdrogi.blogspot.com ![]() Grupa: OOBE VIP Punkty prestiżu: 210 Notatnik ![]() |
|
|
|
1 Dzięki Kronopio za ten przydatny wpis: sadhaka | |
![]()
|
|
![]() cialka.net ![]() Grupa: OOBE VIP Punkty prestiżu: 976 Notatnik ![]() |
Nie kracze ale moje eksperymenty zabijaja fazowanie.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Dusza Towarzystwa ![]() Grupa: OOBE VIP Punkty prestiżu: 62 Notatnik ![]() |
mnie też, mnie tez sie udaje łączyć.;)
ps. jeszcze a propos tematu - dostałam ostatnio yerbę o ładnej nazwie five o clock - mysle, czy to znak? Czy mam byc przytomna o piątej? ;))) |
|
|
1 Dzięki e_pomarancza za ten przydatny wpis: sadhaka | |
![]()
|
|
![]() OBE Maniak 36 ![]() Grupa: OOBE VIP Punkty prestiżu: 32 Notatnik ![]() |
ech, nie będę narzekać - porozmawiamy jak będziecie mieć dwoje małych dzieci wymagających nieustannej opieki:) i będziecie wstawać o piątej do pracy a wracać o 18.30 do domu:( na razie nic nie udaje mi się połączyć i cieszę się tym, co udaje mi się mimo wszystko osiągnąć... Kombinuję już jak słoń pod górkę:)
|
|
|
1 Dzięki Conchita za ten przydatny wpis: sadhaka | |
![]()
|
|
![]() Dusza Towarzystwa ![]() Grupa: OOBE VIP Punkty prestiżu: 62 Notatnik ![]() |
Za to Twoje osiągnięcia Conchita są bardzo cenne. Ja.. no cóz chyba wiem cos o tym ;)
W zeszłym roku skończyła mi się opieka nad bardzo mało funkcjonującymw świecie fizycznym bratem i dostałam od losu więcej czasu dla siebie i reszty rodziny. Ci, co maja czasu nadto i pokój w nocy tylko dla siebie niech docenią jak maja fajnie ;)* |
|
|
1 Dzięki e_pomarancza za ten przydatny wpis: sadhaka | |
![]()
|
|
![]() Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Punkty prestiżu: 9 Notatnik ![]() |
MAMO ! czy mam być twardy jak bruk? :-) :-) :-)
|
|
|
1 Dzięki MadLuki za ten przydatny wpis: sadhaka | |
Guest_plantator_* |
![]()
|
---
|
|
|
1 Dzięki plantator za ten przydatny wpis: sadhaka | |
![]()
|
|
![]() Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Punkty prestiżu: 304 Notatnik ![]() |
Ja spróbowałem 4 + 1 cztery razy i za kazdym razem były lepsze efekty niz jak próbuje nie raz wyjsc wieczorem, ale ostatnio musze wstawac na 5 do szkoły i nie moge wyoróbowac tej metody.
|
|
|
1 Dzięki dragon1 za ten przydatny wpis: sadhaka | |
![]()
|
|
![]() Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Punkty prestiżu: 1 Notatnik ![]() |
Da! ja wohl! :D Spoko ;)
Pozdrawiam! |
|
|
1 Dzięki Radzioo za ten przydatny wpis: sadhaka | |
Guest_kozuar_* |
![]() ![]()
|
Taka sama godzina jak 16 po połódniu. "Nierzucim ziemi skąd nasz ród..." ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Punkty prestiżu: 2 Notatnik ![]() |
4+1 po dziesieciu minutach zasypiam nic nie pomaga nawet wykalaczka nie daje efektow tyle ze sie znia budze ale trening czyni... wiec probuje dalej
|
|
|
1 Dzięki parol za ten przydatny wpis: sadhaka | |
![]()
|
|
![]() Dusza Towarzystwa ![]() Grupa: OOBE VIP Punkty prestiżu: 23 Notatnik ![]() |
Chyba nie rozumiecie o co w tym temacie chodzi. Jesli robisz wlasnie przerwe po 4h snu, mozesz sobie tu wpasc i napisac jakis okrzyk bojowy, ktory cie rozgrzeje i da kopa do wyjscia. Tak Kronopio?
|
|
|
1 Dzięki pieczywo za ten przydatny wpis: sadhaka | |
![]()
|
|
Chyba nie rozumiecie o co w tym temacie chodzi. Jesli robisz wlasnie przerwe po 4h snu, mozesz sobie tu wpasc i napisac jakis okrzyk bojowy, ktory cie rozgrzeje i da kopa do wyjscia. Tak Kronopio? Dokładnie stary! o to chodzi! poza tym po pewnym czasie może z tego powstac ładna statystyka. Albo, wpadasz na chwilkę powiedzmy 4.15 wpisujesz JUuHhUu.. a tu ktoś pięć minut wcześniej wpisał sobie coś. Od razu robi się raźniej:) |
|
|
Guest_Angello_* |
![]()
|
Mam nadzieje, że Darek się nie obrazi. :)
OBE Maniacy.... ... DO BOJUUU !! |
|
|
1 Dzięki Angello za ten przydatny wpis: sadhaka | |
![]()
|
|
![]() http://demotywatory.pl/762 ![]() Grupa: OOBE VIP Punkty prestiżu: 2171 ![]() |
3 ileś tam łokurna cóż to za godzina ciało sie na mnie wypina :)Asfalt w dłoń i w oobe toń.AASLIHJSHHDSUHD or whatever:)
EDIT:Dobrego karate ze świadomością:) |
|
|
1 Dzięki twistoid za ten przydatny wpis: sadhaka | |
![]()
|
|
he he pozdro obeziomki:)
Nie ma to jak wspólne rozbudzanko:) szef kuchni poleca "terrare:" mate na zimno;) |
|
|
Guest_kozuar_* |
![]()
|
Oi! Oi! Oi!
|
|
|
![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |