|
jednak odpowiada bo wczoraj WYSZEDŁEM Z CIAŁA przez 4+1 owszem była to niecała sekunda ale byłem poza :) dobra mniejsza z tym teraz wklejam moją metode:
METODA NA OOBE rozszerzone 4+1 Np o godzinie 22 kładziesz się spać... Normalnie w życiu zasypiasz a po 4 godzinach budzisz się (możesz nastawić budzik) Po obudzeniu wybudzasz umysł... najlepiej byłoby czytać książkę na stojąco lub robić inną rzecz... Ale żeby było to na stojąco.. Nie możesz usiąść tylko non stop stać.Stojąc męczysz wtedy ciało ,a umysł zostaje czujny ( a oto nam chyba codzi??) i jednocześnie rozbydzony. Najlepsze wg. mnie jest czytanie książki lub gazety i uczenie się ;) Po tych czynnościach bierzesz wykałaczkę i wsadzasz sobie między górne, przednie zęby. Kładziesz się do łóżka i leżysz na lewym(!) boku skupiając się jedynie na tej wykałaczce. Po około 10 minutach kładziesz się na brzuchu (z wykałaczką w zębach) leżysz 5 minut po pięciu zmieniasz pozycję na prawy bok (wyciągasz wykałaczkę z zębów) Teraz najtrudniejsza część: Liczysz bardzo powoli od 100 do 0 ale to ma być tak : 1..........2...........3...........4...........5 Nie może być szybciej bo nici z wszystkiego.... Skupiasz się tylko na kolejności liczenia.... Co kilka cyfr jest czas na krótką afirmację**: Np: 1.........2..........3..........4........5 "Ciało śpi, Ciało śpi, Ciało śpi; Umysł nie, Umysł nie, Umysł nie" I tak np co 5-7 cyfr ;) Co 20 cyfr musisz przysnąć na 1-3 sekundy a po chwili się obudzić. I tak mniej więcej 3-5 afirmacji** na jedną serję (20 cyfr) Po pewnym czasie jak nie zaśniesz zaczniesz odczuwać brzęczenie/pykanie/strzelanie w swojej głowie to są Wibracje***. Podczas wibraci właśnie duch oddziela się od ciała fizycznego(c.f.) Jeżeli by Ci się nie udawało masz 2 możliwości: I- Poprosić o pomoc swoich Niefizycznych Przyjaciół (N.P.) Możesz powiedzieć coś takiego: "Moi przyjaciele, wy kochający, miłosierni... pomórzcie mi wyjść świadomie z mojego ociężałego ciała, dajcie mi wolność i miłość" II- Wytoczyć ciało z siebie tzn. Tak jkbyś chciała się poturlać po ziemi i to może pomóc... jeżeli to nie pomoże pozostaje Ci tylko propozycja I Miłych podrórzy żczy hugoh96 :)
|