oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Jak Wygląda Wasz Mtj?, ...jeśli go spotkaliście...
VVi
post 04.12.2007 - 21:42
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Ponieważ nie znalazłam podobnego tematu piszę swój.
Otóż zastanawiam się czy MTJ może przybrać jakąkolwiek chce postać. To się też tyczy NP. Pytam, bo moich NP i MTJ przypuszczalnie spotkałam tylko raz. Piszę przypuszczalnie, bo jestem sceptyczna i kiedy jestem tu w realu, to się mój sceptycyzm odzywa, bo jak jestem w Poza to jestem pewniejsza co do tego, kogo spotykam.
Go to the top of the page

+Quote Post
warmine
post 04.12.2007 - 22:00
Post #2

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: Moderator

Notatnik

Ja tam swojego NP nie widziałam bo stał za mną, gdy mnie trzymał. Ale wiecie co? Dziwi mnie, że wtedy gdy go spotkałam wcale mnie nie kusiło, aby w ogóle mu się przyjrzec, albo chociaż zwyczajnie na niego spojrzec.

+Quote Post
mavej
post 04.12.2007 - 22:18
Post #3

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

prawie jak słońce, ale dużo większe a przede wszystkim bije i ogrzewa jak nic na świecie hehe :D Kocha ponad wszechmiar i często daje mi to odczuć LOVE :D

+Quote Post
Marcus Tibor Fer...
post 05.12.2007 - 10:08
Post #4

OBE Maniak 101

Notatnik

No ja co prawda wyszedłem jeden raz... MTJ'a niewidziałem swojego. Ale przed pierwszym wyjściem, wieczorem zwracałem się do NP powiedziałem że "Tak długo czekam, tak wiele razy prubowałem, bez efektów,dajcie mi chociaż znak, ze tam jestescie, że kochacie mnie..." pobudka o 3 w nocy... i i potem się kłade... ale odrazu było inaczej... niemal że odrazu miałem hipnagogi i paraliż... w pewnej chwili przestałem widzieć wszystko w okuł choć oczy miałem otwarte... zobaczyłem kobiete... włosy rudawe troche... swetrowa biało beżowa bluzka... spojżała na mnie ... i takjakby się uśmiechnęła ... ale bardziej mentalnie... jej tważ się nieuśmiechała... ale czułem że się uśmiecha... :) w tym momęcie wyyebało mnie w góre z taką siło że...

Więcej na moim notatniku...

Myślę... właściwie jestem pewien że to moja NP

+Quote Post
SORROW
post 05.12.2007 - 10:19
Post #5

Guests

Odbieram go jako mężczyznę wyglądającego na około 40 lat , bardzo często jest ze mną w trakcie exploracji. Wydaje mi się ,że jest za mnie odpowiedzialny -pełni jakiś rodzaj opieki , ale kocha to, co robi i robi to z sercem. Jest zawsze milczący , stabilny ,nie ulega emocjom .Obserwuje .Czasem lekko się uśmiecha. Jest wyrozumiały .Rozumie.
Tak bym Go opisał w kilku słowach .
Pozdrawiam Go !!!

+Quote Post
Meshu
post 05.12.2007 - 16:23
Post #6

Pisać na PW jak chcecie GG.

Notatnik

Chyba jako kula światła wygląda no nie? :D

+Quote Post
kamglow
post 05.12.2007 - 16:42
Post #7

Guests

ma papryke zamiast glowy i jest troche przyglupawy. To on kaze mi robić z siebie idiote. Ja jestem z nim za panbrat i robie to co mi akurat pasuje. Czyli czesto to co on mi mowi (:

teraz do mojego mtj, jak cie spotkam w astralu to zgwalce za to wszystko co mi zrobiles. :>

+Quote Post
VVi
post 05.12.2007 - 19:02
Post #8

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Cóż, po prostu zastanawiam się, czy oni lubią przyjmować inne formy niż np. kula światła wysyłającego nieskończoną miłość.
Szczerze powiedziawszy moi NP nie ukazali mi się, a właściwie ukazali, tylko że byli niewidzialni. A "widziałam" ich tylko dlatego, że odciągnęli ode mnie jednego z przeszkadzaczy pod postacią goniącego mnie w LD bandyty, a potem powiedzieli, że nie muszą mi pomagać, bo dam sobie radę sama. Troszkę to zagmatwane.
Natomiast MTJ ostatnio ukazał mi się pod postacią Billa Murray'a. Nie wiem czemu akurat jego. Idąc tym tropem przypomniałam sobie, że kiedyś w LD rozmawiałam z moim odbiciem w lustrze i owe odbicie zmieniło się w Nicka Noltiego (nie wiem jak to się pisze). Więc albo mój MTJ lubi przybierać postacie aktorów, albo to nie był MTJ tylko jakaś atrapa, jakby to powiedzieli sceptycy. Ciężko to wszystko stwierdzić.

+Quote Post
VVi
post 05.12.2007 - 19:51
Post #9

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Gratuluję MTJotów. Ja się poważnie pytam, a ci mi wyjeżdżają z zielonymi i czerwonymi ludkami na haju i z niezbyt chlubną przeszłością.
Ok, ok ja też lubię tak żartować.
Niech wam nakopią MTJoty do d u p y za te wasze żarty. Eeee szczerze powiedziawszy NP są do tego o wiele bardziej skłonni. Już słyszę jak się śmieją.

+Quote Post
ldkiler
post 05.12.2007 - 19:59
Post #10

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Mój przypominał człowieka, ale był tylko otoczką, która świeciła.

+Quote Post
Franki
post 05.12.2007 - 20:29
Post #11

OBE Maniak 152

Notatnik

@VVI

Ale moj MTJ tak serio wyglada (no moze bez tego ptaka i rowera), ale serio byl zielony i wygladal mi na przybysza z innej planety. Nie wazne jak wyglada, wazne ze mnie kocha :*.

+Quote Post
VVi
post 05.12.2007 - 20:35
Post #12

Dusza Towarzystwa

Notatnik

No i o to mi chodziło. Aby coś od was wyciągnąć konkretnego, bo już myślałam, że tylko mój MTJ ma takie dziwne skłonności to przybierania różnych dziwnych postaci.

+Quote Post
MadLuki
post 05.12.2007 - 21:38
Post #13

Dusza Towarzystwa

Notatnik

mówiąc serio to nie mam pojęcia, ale było by ładnie z jego strony gdyby przypominał starego, białowłosego, pomarszczonego Indianina :-)

+Quote Post
sonic3
post 05.12.2007 - 21:42
Post #14

Dusza Towarzystwa

Notatnik

u mnie postać zwana mtj zawsze się chowa za mną ale wiem, że tam jest, bo gdy chce tam spojrzeć to widzę białe światło, zawsze się cofa zgodnie z moim punktem widzenia, tak jakbym widział biały zachód słońca.
Ale kiedyś raz ich świadomie spotkąłem, było ich 4ch chyba mężczyźni, żółto czerwona aura i najbardziej zapamiętałem szczery uśmiech. Trzymali mnie za ręce i za nogi ale nieodczuwalnie, wtedy nie obchodził mnie ich wygląd, bo tam to niema znaczenia.

+Quote Post
Kronopio
post 06.12.2007 - 12:53
Post #15

zdrogi.blogspot.com
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

WJ - mężczyzna, przewodnik, czasem czarny niby-jamnik - posiada ludzkie cechy takie jak poczucie humoru:) [bez kitu jakie jaja odchodzą w poza! Ostatnio pytam przewodnika o moje aspekty (poprzednie wcielenia) padło nazwisko i pochodzenie, ale nie dosłyszałem, proszę więc o powtórzenie a ten na to : Leon Herbatnik:) jaja se robią chłopcy...] Potrafi byc wymagający. Widoczne niezadowolenie kiedy przychodzi stagnacja. Potrafi wtedy pomóc w wyjściu a nawet zarządac wyjścia. Wchodząc w fuzję świadomości z MTJ mozna działac cuda na płaszczyźnie fizycznej! Poszerza świadomość!
MTJ występuje tez jako energia znajdująca się za plecami. Promieniuje spokojem a czasami zniewalającym ciepłem. Kiedy indziej przyjmuje formę wiatru będąc paliwem napędowym dalekich podróży.

+Quote Post
Drag0n
post 06.12.2007 - 18:49
Post #16

Świadomie Śniący

Notatnik

ja raz go widziałem, nie dokładnie ale widzialem, biło do niego ogromne światło i widzialem ledwo co jego kontury (ciała...)

+Quote Post
VVi
post 06.12.2007 - 18:56
Post #17

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Białe światło za plecami, wiatr pchający w jakimś kierunku, bijące od niego spokój, ciepło. To jednak mógł być mój MTJ. Miał te cechy, a potem miał postać aktora.
Ale ani MTJ ani NP nie ukazali się pod postacią kobiety, sami faceci. Ciekawe.

+Quote Post
Franki
post 06.12.2007 - 20:08
Post #18

OBE Maniak 152

Notatnik

Zazwyczaj NP przybiera postac faceta jesli chodzi o dziewczyny, co nie znaczy, ze tak musi byc.

+Quote Post
VVi
post 07.12.2007 - 22:45
Post #19

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Franki @ 06.12.2007 - 20:08) *
Zazwyczaj NP przybiera postac faceta jesli chodzi o dziewczyny, co nie znaczy, ze tak musi byc.

Ale czy wiemy czemu tak jest? Czy to jakaś reguła?

+Quote Post
warmine
post 07.12.2007 - 23:24
Post #20

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: Moderator

Notatnik

Na to nie ma reguły, poprostu tak jest. Mój NP też zjawił się w postaci mężczyzny - wyczułam to, jak również wyczułam w nim duże pokłady energii i to, że jest stanowczy.

+Quote Post
Franki
post 08.12.2007 - 04:11
Post #21

OBE Maniak 152

Notatnik

Pewnie u niech homosexualizm nie jet tak popularny jak u nas na ziemi :P.

+Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park