|
|
![]() ![]() |
04.12.2007 - 21:42
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ponieważ nie znalazłam podobnego tematu piszę swój.
Otóż zastanawiam się czy MTJ może przybrać jakąkolwiek chce postać. To się też tyczy NP. Pytam, bo moich NP i MTJ przypuszczalnie spotkałam tylko raz. Piszę przypuszczalnie, bo jestem sceptyczna i kiedy jestem tu w realu, to się mój sceptycyzm odzywa, bo jak jestem w Poza to jestem pewniejsza co do tego, kogo spotykam. |
|
|
|
04.12.2007 - 22:00
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: Moderator Notatnik |
Ja tam swojego NP nie widziałam bo stał za mną, gdy mnie trzymał. Ale wiecie co? Dziwi mnie, że wtedy gdy go spotkałam wcale mnie nie kusiło, aby w ogóle mu się przyjrzec, albo chociaż zwyczajnie na niego spojrzec.
|
|
|
|
04.12.2007 - 22:18
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
prawie jak słońce, ale dużo większe a przede wszystkim bije i ogrzewa jak nic na świecie hehe :D Kocha ponad wszechmiar i często daje mi to odczuć LOVE :D
|
|
|
|
05.12.2007 - 10:08
|
|
|
OBE Maniak 101 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
No ja co prawda wyszedłem jeden raz... MTJ'a niewidziałem swojego. Ale przed pierwszym wyjściem, wieczorem zwracałem się do NP powiedziałem że "Tak długo czekam, tak wiele razy prubowałem, bez efektów,dajcie mi chociaż znak, ze tam jestescie, że kochacie mnie..." pobudka o 3 w nocy... i i potem się kłade... ale odrazu było inaczej... niemal że odrazu miałem hipnagogi i paraliż... w pewnej chwili przestałem widzieć wszystko w okuł choć oczy miałem otwarte... zobaczyłem kobiete... włosy rudawe troche... swetrowa biało beżowa bluzka... spojżała na mnie ... i takjakby się uśmiechnęła ... ale bardziej mentalnie... jej tważ się nieuśmiechała... ale czułem że się uśmiecha... :) w tym momęcie wyyebało mnie w góre z taką siło że...
Więcej na moim notatniku... Myślę... właściwie jestem pewien że to moja NP |
|
|
|
| SORROW |
05.12.2007 - 10:19
|
|
Guests |
Odbieram go jako mężczyznę wyglądającego na około 40 lat , bardzo często jest ze mną w trakcie exploracji. Wydaje mi się ,że jest za mnie odpowiedzialny -pełni jakiś rodzaj opieki , ale kocha to, co robi i robi to z sercem. Jest zawsze milczący , stabilny ,nie ulega emocjom .Obserwuje .Czasem lekko się uśmiecha. Jest wyrozumiały .Rozumie.
Tak bym Go opisał w kilku słowach . Pozdrawiam Go !!! |
|
|
|
05.12.2007 - 16:23
|
|
|
Pisać na PW jak chcecie GG. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Chyba jako kula światła wygląda no nie? :D
|
|
|
|
| kamglow |
05.12.2007 - 16:42
|
|
Guests |
ma papryke zamiast glowy i jest troche przyglupawy. To on kaze mi robić z siebie idiote. Ja jestem z nim za panbrat i robie to co mi akurat pasuje. Czyli czesto to co on mi mowi (:
teraz do mojego mtj, jak cie spotkam w astralu to zgwalce za to wszystko co mi zrobiles. :> |
|
|
|
05.12.2007 - 19:02
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Cóż, po prostu zastanawiam się, czy oni lubią przyjmować inne formy niż np. kula światła wysyłającego nieskończoną miłość.
Szczerze powiedziawszy moi NP nie ukazali mi się, a właściwie ukazali, tylko że byli niewidzialni. A "widziałam" ich tylko dlatego, że odciągnęli ode mnie jednego z przeszkadzaczy pod postacią goniącego mnie w LD bandyty, a potem powiedzieli, że nie muszą mi pomagać, bo dam sobie radę sama. Troszkę to zagmatwane. Natomiast MTJ ostatnio ukazał mi się pod postacią Billa Murray'a. Nie wiem czemu akurat jego. Idąc tym tropem przypomniałam sobie, że kiedyś w LD rozmawiałam z moim odbiciem w lustrze i owe odbicie zmieniło się w Nicka Noltiego (nie wiem jak to się pisze). Więc albo mój MTJ lubi przybierać postacie aktorów, albo to nie był MTJ tylko jakaś atrapa, jakby to powiedzieli sceptycy. Ciężko to wszystko stwierdzić. |
|
|
|
05.12.2007 - 19:51
|
|
|
Gratuluję MTJotów. Ja się poważnie pytam, a ci mi wyjeżdżają z zielonymi i czerwonymi ludkami na haju i z niezbyt chlubną przeszłością.
Ok, ok ja też lubię tak żartować. Niech wam nakopią MTJoty do d u p y za te wasze żarty. Eeee szczerze powiedziawszy NP są do tego o wiele bardziej skłonni. Już słyszę jak się śmieją. |
|
|
|
05.12.2007 - 19:59
|
|
|
Mój przypominał człowieka, ale był tylko otoczką, która świeciła.
|
|
|
|
05.12.2007 - 20:29
|
|
|
OBE Maniak 152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
@VVI
Ale moj MTJ tak serio wyglada (no moze bez tego ptaka i rowera), ale serio byl zielony i wygladal mi na przybysza z innej planety. Nie wazne jak wyglada, wazne ze mnie kocha :*. |
|
|
|
05.12.2007 - 20:35
|
|
|
No i o to mi chodziło. Aby coś od was wyciągnąć konkretnego, bo już myślałam, że tylko mój MTJ ma takie dziwne skłonności to przybierania różnych dziwnych postaci.
|
|
|
|
05.12.2007 - 21:38
|
|
|
mówiąc serio to nie mam pojęcia, ale było by ładnie z jego strony gdyby przypominał starego, białowłosego, pomarszczonego Indianina :-)
|
|
|
|
05.12.2007 - 21:42
|
|
|
u mnie postać zwana mtj zawsze się chowa za mną ale wiem, że tam jest, bo gdy chce tam spojrzeć to widzę białe światło, zawsze się cofa zgodnie z moim punktem widzenia, tak jakbym widział biały zachód słońca.
Ale kiedyś raz ich świadomie spotkąłem, było ich 4ch chyba mężczyźni, żółto czerwona aura i najbardziej zapamiętałem szczery uśmiech. Trzymali mnie za ręce i za nogi ale nieodczuwalnie, wtedy nie obchodził mnie ich wygląd, bo tam to niema znaczenia. |
|
|
|
06.12.2007 - 12:53
|
|
|
zdrogi.blogspot.com Grupa: OOBE VIP Notatnik |
WJ - mężczyzna, przewodnik, czasem czarny niby-jamnik - posiada ludzkie cechy takie jak poczucie humoru:) [bez kitu jakie jaja odchodzą w poza! Ostatnio pytam przewodnika o moje aspekty (poprzednie wcielenia) padło nazwisko i pochodzenie, ale nie dosłyszałem, proszę więc o powtórzenie a ten na to : Leon Herbatnik:) jaja se robią chłopcy...] Potrafi byc wymagający. Widoczne niezadowolenie kiedy przychodzi stagnacja. Potrafi wtedy pomóc w wyjściu a nawet zarządac wyjścia. Wchodząc w fuzję świadomości z MTJ mozna działac cuda na płaszczyźnie fizycznej! Poszerza świadomość!
MTJ występuje tez jako energia znajdująca się za plecami. Promieniuje spokojem a czasami zniewalającym ciepłem. Kiedy indziej przyjmuje formę wiatru będąc paliwem napędowym dalekich podróży. |
|
|
|
06.12.2007 - 18:49
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
ja raz go widziałem, nie dokładnie ale widzialem, biło do niego ogromne światło i widzialem ledwo co jego kontury (ciała...)
|
|
|
|
06.12.2007 - 18:56
|
|
|
Białe światło za plecami, wiatr pchający w jakimś kierunku, bijące od niego spokój, ciepło. To jednak mógł być mój MTJ. Miał te cechy, a potem miał postać aktora.
Ale ani MTJ ani NP nie ukazali się pod postacią kobiety, sami faceci. Ciekawe. |
|
|
|
06.12.2007 - 20:08
|
|
|
OBE Maniak 152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Zazwyczaj NP przybiera postac faceta jesli chodzi o dziewczyny, co nie znaczy, ze tak musi byc.
|
|
|
|
07.12.2007 - 22:45
|
|
|
|
|
|
|
07.12.2007 - 23:24
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: Moderator Notatnik |
Na to nie ma reguły, poprostu tak jest. Mój NP też zjawił się w postaci mężczyzny - wyczułam to, jak również wyczułam w nim duże pokłady energii i to, że jest stanowczy.
|
|
|
|
08.12.2007 - 04:11
|
|
|
Pewnie u niech homosexualizm nie jet tak popularny jak u nas na ziemi :P.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |