oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Obe Uzależnia?
set.h
post 30.09.2007 - 21:44
Post #1

instytutnoble.pl
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Czy OBE potrafi uzależnić. Ciekawe jakie są wasze odczucia. Nie wyszedłem już od dwóch tygodni i czuje się jak na jakimś głodzie hehe. Masakra.
Go to the top of the page

+Quote Post
SORROW
post 30.09.2007 - 21:48
Post #2

Guests

Uzależnia głód doznań . Tak myślę .Praktykując oobe, czy ćwiczenia zmierzające do jego osiągnięcia bierzesz udział w czymś na swój sposób mistycznym . Brak pewnych doznań -bodźców powoduje głód. Tak samo miałem jak przestałem skakać ze spadochronem - brak pewnego rodzaju wrażeń i odpowiedniej ilości adrenaliny ujawnia się w postaci ""tęsknoty"". Szukania.

+Quote Post
VVi
post 30.09.2007 - 21:56
Post #3

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Poszukiwanie emocji to jest to, co ponoć trzyma nas w reinkarnacyjnym kole wcieleń. Bo życie jest jak narkotyk.

+Quote Post
Noble
post 30.09.2007 - 22:16
Post #4

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Notatnik

OBE uzależnia! Jestem uzależniony i się tego nie wstydze :P

+Quote Post
daywalker
post 30.09.2007 - 22:43
Post #5

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Hmmm, nastawiam budzik prawie codziennie od około 10 miesięcy, ale nie czuję się uzależniony:D. Kogo ja chcę oszukać?;). Mam to co wy, jeżeli nie wyjdę po dłuższym okresie, trochę mi smutno:D. Dobra niech wam będzie. Cześć na imię mam Łukasz, i jestem uzależniony.;)

+Quote Post
fatrix (Mateusz)
post 30.09.2007 - 23:10
Post #6

Znajomy Rodziny

czy uzależnia? uzależnia: jak papierosy palaczy, jak alkohol alkoholika, jak sex,jak szybkie auta, jak adrenalina ekstremalnych ludzi, i wymieniać by tak można bez końca sam Robert "BOB":) Monroe wypowiedział słynne słowa "drzwi raz otwarte już nigdy się nie zamkną" i moim zdaniem te słowa są święcie prawdziwymi oczym sami doskonale wiecie wiadomo da sie przez jakiś czas nie myśleć o oobe ale nie na długo to powraca samo jak bumerang hehehe

+Quote Post
Sanctuary
post 01.10.2007 - 05:23
Post #7

Znajomy Rodziny

Moim zdaniem uzaleznia
sam jestem przez oobe jak ćpun....
od DAWNA nie mialem oobe i jakosdenerwuje mnie to w sposob......mocny :)
sa wibracje czuje ze mam wyjsc wychodze....kaput.......albo ktos mnie rozprasza albo wyjsc nie moge hehe
jestem Przemek i przyznaje sie bez bicia, jestem uzalezniony xD

+Quote Post
Ketrab
post 01.10.2007 - 08:00
Post #8

Dusza Towarzystwa

Jestem Uzależniony

I się tego nie wstydze, takie uzależnienie pcha nas do przodu, powoduje skok Matry na taki poziom że przebija każdą kurtyne.Nie zdaża mi się nie nie wychodzić częsciej niż raz w tygodniu więc,ponieważ chcęć wyjścia jest tak mocna że zimny prysznic świadomości z "ziemi" obudził by nawet umarłego . Ale jest tak że bardzo chce wyjść 1 dzień 2,3,4,5 i wtedy każdy kto się koło mnie znajdzie, wie że Ketrab dawno nie wychodził :)nie ma zmiłuj mój zły humor udziela się nawet rodzinie a czasami i wam(: . Mogę otwarcie powiedzieć że jeżeli potraktujecie Obe zbyt powaznie doprowadzi was to do flustracji, wtedy trzeba się uspokoić siąść na uboczu i zadać sobie pytanie :
"Czy zrobiłem wszystko co w mojej mocy?
Czy kułem dziure dzisiejszej nocy? "

Hehe pozdro Darek !!! spotkałem cię dzisiaj w POZA ,dałeś mi cennę lekcje :)

+Quote Post
Conchita
post 01.10.2007 - 08:24
Post #9

OBE Maniak 36
Ikona Grupy

Notatnik

Ech, jasne że uzależnia... Po prostu brak czegoś, tego drugiego życia... Pojawia się niepokój - tak mieszam w świadomości dziennej dlaczego nie mogę pomieszać nocą? Przez cały miesiąc nic!!! |Oprócz jednego, ale nie pamiętam prawie nic, bo zasnęłam zaraz po tym, więc się nie liczy...
Dopiero wczoraj wieczorem... :)

Fatalne uzależnienie:)!

+Quote Post
Zbyszek
post 01.10.2007 - 08:45
Post #10

cialka.net
Ikona Grupy

Notatnik

kto szaleje w oobe ma poprzestawiane w pryzmacie w energi.Sily czesto brak na zycie bo gdzie indziej ja przepycha.
Tez nie dobrze.,Psychole tak maja. Ci to potrafia zamierac w fizycznym na mieciace a nawet lata.

+Quote Post
Kiraa
post 01.10.2007 - 13:17
Post #11

Dusza Towarzystwa

Notatnik

zgadzam się, oobe uzależnia ;)
Cześć, jestem Kasia i jestem UZALEŻNIONA ;)

+Quote Post
luzak067
post 01.10.2007 - 13:35
Post #12

Dusza Towarzystwa

Notatnik

ja już chyab z miesiac nie wyszedłem. Coś jest nie tak :/, no i po kazdej przsespanej nocy wkurzam się dlaczego nie wyszedłem i się obwiniam. Nie ma dniam zebym nie myślał o OOBE.

+Quote Post
pieczywo
post 01.10.2007 - 16:19
Post #13

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Notatnik

Nie - miałem 1,5 roczną przerwe w doswiadczaniu poza ciałem i nie czułem sie z tym zle... moze dlatego, ze wlasnie nie chciałem wtedy wychodzic (sam sie zablokowalem).

+Quote Post
ciciak
post 10.10.2007 - 01:17
Post #14

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Według (skromnego) mnie obe NIE uzależnia.
Obe to - lubię to sformułowanie - rozpoznana konieczność.
(Uzależnia życie na ziemi - według (skromnego) mnie).

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park