|
|
![]() ![]() |
30.09.2007 - 21:44
|
|
|
instytutnoble.pl Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Czy OBE potrafi uzależnić. Ciekawe jakie są wasze odczucia. Nie wyszedłem już od dwóch tygodni i czuje się jak na jakimś głodzie hehe. Masakra.
|
|
|
|
| SORROW |
30.09.2007 - 21:48
|
|
Guests |
Uzależnia głód doznań . Tak myślę .Praktykując oobe, czy ćwiczenia zmierzające do jego osiągnięcia bierzesz udział w czymś na swój sposób mistycznym . Brak pewnych doznań -bodźców powoduje głód. Tak samo miałem jak przestałem skakać ze spadochronem - brak pewnego rodzaju wrażeń i odpowiedniej ilości adrenaliny ujawnia się w postaci ""tęsknoty"". Szukania.
|
|
|
|
30.09.2007 - 21:56
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Poszukiwanie emocji to jest to, co ponoć trzyma nas w reinkarnacyjnym kole wcieleń. Bo życie jest jak narkotyk.
|
|
|
|
30.09.2007 - 22:16
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
OBE uzależnia! Jestem uzależniony i się tego nie wstydze :P
|
|
|
|
30.09.2007 - 22:43
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP |
Hmmm, nastawiam budzik prawie codziennie od około 10 miesięcy, ale nie czuję się uzależniony:D. Kogo ja chcę oszukać?;). Mam to co wy, jeżeli nie wyjdę po dłuższym okresie, trochę mi smutno:D. Dobra niech wam będzie. Cześć na imię mam Łukasz, i jestem uzależniony.;)
|
|
|
|
30.09.2007 - 23:10
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
czy uzależnia? uzależnia: jak papierosy palaczy, jak alkohol alkoholika, jak sex,jak szybkie auta, jak adrenalina ekstremalnych ludzi, i wymieniać by tak można bez końca sam Robert "BOB":) Monroe wypowiedział słynne słowa "drzwi raz otwarte już nigdy się nie zamkną" i moim zdaniem te słowa są święcie prawdziwymi oczym sami doskonale wiecie wiadomo da sie przez jakiś czas nie myśleć o oobe ale nie na długo to powraca samo jak bumerang hehehe
|
|
|
|
01.10.2007 - 05:23
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Moim zdaniem uzaleznia
sam jestem przez oobe jak ćpun.... od DAWNA nie mialem oobe i jakosdenerwuje mnie to w sposob......mocny :) sa wibracje czuje ze mam wyjsc wychodze....kaput.......albo ktos mnie rozprasza albo wyjsc nie moge hehe jestem Przemek i przyznaje sie bez bicia, jestem uzalezniony xD |
|
|
|
01.10.2007 - 08:00
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Jestem Uzależniony
I się tego nie wstydze, takie uzależnienie pcha nas do przodu, powoduje skok Matry na taki poziom że przebija każdą kurtyne.Nie zdaża mi się nie nie wychodzić częsciej niż raz w tygodniu więc,ponieważ chcęć wyjścia jest tak mocna że zimny prysznic świadomości z "ziemi" obudził by nawet umarłego . Ale jest tak że bardzo chce wyjść 1 dzień 2,3,4,5 i wtedy każdy kto się koło mnie znajdzie, wie że Ketrab dawno nie wychodził :)nie ma zmiłuj mój zły humor udziela się nawet rodzinie a czasami i wam(: . Mogę otwarcie powiedzieć że jeżeli potraktujecie Obe zbyt powaznie doprowadzi was to do flustracji, wtedy trzeba się uspokoić siąść na uboczu i zadać sobie pytanie : "Czy zrobiłem wszystko co w mojej mocy? Czy kułem dziure dzisiejszej nocy? " Hehe pozdro Darek !!! spotkałem cię dzisiaj w POZA ,dałeś mi cennę lekcje :) |
|
|
|
01.10.2007 - 08:24
|
|
|
OBE Maniak 36 Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Ech, jasne że uzależnia... Po prostu brak czegoś, tego drugiego życia... Pojawia się niepokój - tak mieszam w świadomości dziennej dlaczego nie mogę pomieszać nocą? Przez cały miesiąc nic!!! |Oprócz jednego, ale nie pamiętam prawie nic, bo zasnęłam zaraz po tym, więc się nie liczy...
Dopiero wczoraj wieczorem... :) Fatalne uzależnienie:)! |
|
|
|
01.10.2007 - 08:45
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
kto szaleje w oobe ma poprzestawiane w pryzmacie w energi.Sily czesto brak na zycie bo gdzie indziej ja przepycha.
Tez nie dobrze.,Psychole tak maja. Ci to potrafia zamierac w fizycznym na mieciace a nawet lata. |
|
|
|
01.10.2007 - 13:17
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
zgadzam się, oobe uzależnia ;)
Cześć, jestem Kasia i jestem UZALEŻNIONA ;) |
|
|
|
01.10.2007 - 13:35
|
|
|
ja już chyab z miesiac nie wyszedłem. Coś jest nie tak :/, no i po kazdej przsespanej nocy wkurzam się dlaczego nie wyszedłem i się obwiniam. Nie ma dniam zebym nie myślał o OOBE.
|
|
|
|
01.10.2007 - 16:19
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Nie - miałem 1,5 roczną przerwe w doswiadczaniu poza ciałem i nie czułem sie z tym zle... moze dlatego, ze wlasnie nie chciałem wtedy wychodzic (sam sie zablokowalem).
|
|
|
|
10.10.2007 - 01:17
|
|
|
Według (skromnego) mnie obe NIE uzależnia.
Obe to - lubię to sformułowanie - rozpoznana konieczność. (Uzależnia życie na ziemi - według (skromnego) mnie). |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |