Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
2 Stron V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> The Secret - Film
obe_jerry
post 26.06.2007 - 20:28
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 881

Czy ktoś miał do czynienia z filmem The Secret ??
Prawo przyciągania itp... ??
narazie tak tylko pytam potem rozwiniemy wątek jeśli znajdzie sie ktoś kto zetknął sie z filmem.
Profile CardPM
+Quote Post
Kronopio
post 26.06.2007 - 21:48
Post #2

zdrogi.blogspot.com
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 444

CYTAT(jerry1990 @ 26.06.2007 - 21:28) *
Czy ktoś miał do czynienia z filmem The Secret ??
Prawo przyciągania itp... ??
narazie tak tylko pytam potem rozwiniemy wątek jeśli znajdzie sie ktoś kto zetknął sie z filmem.

no film jak dla mnie mowi o truizmach - zrobiony w ten sposob zeby trafic z przeslaniem do jak najwiekszej liczby ludzi ktorzy nie potrafia czytac ksiazek no a film to moze obejrza. ale cel szczytny(:
W sumie to lepiej poczytac ksiazki Murphy'iego.. Potega podswiadomosci zrobila duzo w moim zyciu swego czasu....
Profile CardPM
+Quote Post
Karakan
post 27.06.2007 - 10:28
Post #3

Listek
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 22

Oglądałem ten film już jakiś czas temu i muszę powiedzieć, że bardzo ucieszył mnie fakt, że zrobiono taki film. Dzięki temu może wreszcie więcej osób usłyszy o tym, o czym my słyszeliśmy już dawno, no bo czym jest prawo przyciągania, jak nie rozwinięciem dobrze nam znanej afirmacji :) Sęk tylko w tym, że jak to zwykle bywa, film może być wyśmiany przez osoby "nie wtajemniczone"... :/ Ja po obejrzeniu filmu starałem się (i ciągle staram) stosować do zasad prawa przyciągania i wiem, że to naprawdę działa. Tak więc film polecam wszystkim, niezależnie od tego czy słyszeli już o czymś takim, czy nie. Może on być dobrym startem do polepszenia swojego życia.
Profile CardPM
+Quote Post
pieczywo
post 27.06.2007 - 17:26
Post #4

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 4

Film jest dobry ale to co mozemy zrobic po jego obejrzeniu jest niesamowite...
Powinni go w szkołach wyświetlać!
Profile CardPM
+Quote Post
Discoverer
post 27.06.2007 - 17:56
Post #5

OBE Maniak 41
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 55

Dokładnie nie inaczej film jest wart obejrzenia.
Profile CardPM
+Quote Post
starr
post 27.06.2007 - 20:27
Post #6

Guests

nie widzialem jeszcze tego filmu.Z tego co czytam to ma jakis zwiazek z wplywaniem na podswiadomosc, stosowaniem afirmacji ,mysleniem pozytywnym itd, tak?
+Quote Post
Discoverer
post 27.06.2007 - 21:00
Post #7

OBE Maniak 41
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 55

Dokładnie, film nakłania wręcz widza do tego, aby pozytywnie myślał, bo tylko tak można osiągnąć sukces. Nad czymkolwiek pracuje się w życiu, podając przykłady sukcesu innych osób.
Profile CardPM
+Quote Post
Artur_flyer
post 27.06.2007 - 21:17
Post #8

Guests

Ma może ktoś linka do tego filmu, skąd można go ściągnąć?
+Quote Post
starr
post 27.06.2007 - 21:38
Post #9

Guests

tak, tylko nie torrenty bo juz mi one bokiem wychodza
+Quote Post
obe_jerry
post 27.06.2007 - 22:00
Post #10

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 881

Szukałem, ale wydaje mi sie ze ściągnąłem z Bearshare albo z Emule...sam nie pamiętam ale musialem sie namęczyc zeby go znaleźć.
Szukajcie a znajdziecie :P
Profile CardPM
+Quote Post
emjotes
post 27.06.2007 - 22:51
Post #11

Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 7

CYTAT(jerry1990 @ 27.06.2007 - 23:00) *
Szukałem, ale wydaje mi sie ze ściągnąłem z Bearshare albo z Emule...sam nie pamiętam ale musialem sie namęczyc zeby go znaleźć.
Szukajcie a znajdziecie :P

Torrent:
http://www.mininova.org/tor/560168
Profile CardPM
+Quote Post
daywalker
post 28.06.2007 - 04:42
Post #12

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 214

I jeszcze jeden link http://www.torrentspy.com/torrent/947269/The_Secret
Sporo ludzi seeduje, u mnie szlo max transfer. Filmu jeszcze nie ogladalem, dam update po seansie;).
Profile CardPM
+Quote Post
Artur_flyer
post 28.06.2007 - 08:02
Post #13

Guests

CYTAT(daywalker @ 28.06.2007 - 05:42) *
I jeszcze jeden link http://www.torrentspy.com/torrent/947269/The_Secret
Sporo ludzi seeduje, u mnie szlo max transfer. Filmu jeszcze nie ogladalem, dam update po seansie;).

Racja , bardzo dobry torrent, mi też ściąga na maxa, polecam. Przyznam, że nigdy nie miałem takiej dobrej predkości przy ściąganiu pliku torrent 67 kB przy neostradzie 512 i Bitcomet
+Quote Post
Karakan
post 28.06.2007 - 12:25
Post #14

Listek
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 22

CYTAT(Discoverer @ 27.06.2007 - 22:00) *
Dokładnie, film nakłania wręcz widza do tego, aby pozytywnie myślał, bo tylko tak można osiągnąć sukces. Nad czymkolwiek pracuje się w życiu, podając przykłady sukcesu innych osób.

Tak dokładnie, to nie do końca chodzi o samo pozytywne myślenie, bo według filmu, myśleniem nic nie zdziałamy, aczkolwiek jest to podstawa :)
Ja film obejrzałem na googlevideo, znaczy się pobrałem film przez ten program do oglądania googlevideo. Ale korzystając z okazji chyba pobiorę z torrenta,a dzięki za linki.
Profile CardPM
+Quote Post
starr
post 28.06.2007 - 19:55
Post #15

Guests

Wlasnie skonczylem ogladac, swietny film! Juz wczesniej wiedzialem ,ze trzeba uwazac na swoje mysli, wiedzialem ,ze ona tworza rzeczywistosc.Jednak tlumaczylem to w bardziej realistyczny sposob: sadzilem ,ze jesli ktos nabija sobie glowe czarnymi chmurami to nieswiadomie tworzy w swoim zyciu blokady typu"eeh nie bede probowal bo nie warto, juz nie raz mi sie udalo itp".Przez to mozna bylo wpasc w bledne kolo negatywnego myslenia.Jednak im wiecej czytam:Murphy'ego, metody Silvy(zamierzam zapisac sie na kurs po wakacjach), ogromie zdarzen z zycia codzienego gdzie wiara NAPRAWDE czyni cuda ,pozytwnych zmianach w moim charakterze i wokol mnie po tym jak nauczylem sie pewnych zasad to... czuje,ze w tej grze chodzi o cos wiecej niz w przypadku mojego wczesniejszego racjonalnego tlumaczenia.Naprawde mam (mamy ) w rekach cudowne narzedzie:zdolnosc kreowania rzeczywistosci.
Dzieki ,za to,ze zrobiles temat o tym filmie.Ostatnimi dniami zylem na zlym stopniu, niektore rzeczy ktorych sie nauczylem wczesniej zeszly mi z oczu... ale to juz przeszlosc!
Na koniec mam jeszcze taki pasujacy tu cytat:"Ludzie szukaja szczescia a szczescie jest droga"
pozdrawiam
+Quote Post
bobek_balinek
post 28.06.2007 - 21:18
Post #16

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1039

Co do "szczęścia", motywacji, i stosunku medii to powiem, iż to ma przyszłość i wielką moc... :) Swego czasu wiele czytałem książek.. o .. osiąganiu sukcesu drogą pozytywnego myślenia.. Mnie to ogromnie zmotywowało, z życia zwykłego szarakla, który oddycha bo oddycha, bez marzen i chęci do życia przerodziłęm sie w osobę kipiącą szczęściem i przede wsyzstkim, osobą sukcesu :) Zacząłem mśleć o posiadaniu osoby, przyjaciela, dziewczyny kogokolwiek, jak by to by było pięknie, zacząłem sie do tego przykładać, myśleć o tym, widziec w tym same pozytywy, szukać, przełamywać swoje mury miedzy mną a ludźmi(z kobietami mam lepsze kontakty niz z menami XD) i mi pomogło.. tydzien później miałem już partnerkę :D Jestem z nią... dwa lata.

Film The secret zapodam link na webowego odtwarzacza:
http://onlinemotivator.info/

Co do napisów, jak toś nie ma i english słąbo idzie wrzuciłem na swój serwer:
http://www.bobak-art.com/The%20Secret.txt

Pozytywnego myślenia ludziska życzę :) Oby wam sie żyć zachciało i spełniać marzenia, bo żyć warto ;]
Profile CardPM
+Quote Post
One_way
post 29.07.2007 - 12:23
Post #17

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 1637

Jeśli ktoś korzysta z Rapidshare'a, poniżej linki do filmu:

CODE

N'joy
Profile CardPM
+Quote Post
Aloha
post 25.02.2008 - 16:40
Post #18

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 2007

Film zajmuje sie bardzo waznym tematem,wg mnie pokazane pewne mechanizmy troche slodko w hoolywodzkim stylu ale super,ze jest.Osobiscie wolé "what the bleep do we know",który za kazdym razem inspiruje mnie na nowy sposób...wrecz wystrzeliwuje w kosmos.Oba filmy zaliczam to kategorii : Musisz zobaczyc!
Profile CardPM
+Quote Post
Ovca
post 25.02.2008 - 18:43
Post #19

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 2984

Dzięki Wam jestem w trakcie oglądania tego filmu :)
Póki co, nie żałuję, film napawa wspaniałym optymizmem pełnym mocy ^^
Profile CardPM
+Quote Post
malcio
post 25.02.2008 - 19:52
Post #20

Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 3063

dla mnie film "The Secret" był potwierdzeniem tego co już wiedziałem i wywnioskowałem sam ze swego życia :P Były takie czasy, że myślami przyciągałem wypadki :P hehe... Swój też przyciągnąłem myślami jakieś dwa zakręty przed wypadkiem... Wtedy te myśli były takie silne, że chciałbym umieć zawsze tak myśleć ale pozytywnie. Pozdrawiam i polecam
Profile CardPM
+Quote Post
fallenka
post 09.03.2008 - 23:09
Post #21

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 3128

Jestem pod wrażeniem po obejrzeniu tego filmu.Dzięki niemu można przekonać się jak wielką moc i wpływ na nasze codzienne życie ma podświadomość.Liczę na to że prawo przyciągania zakotwiczy się gdzieś głęboko w mojej głowie i bendę spoglądać na to życie z innej perspektywy i pod innym kontem niż dotychczas.Pieczywo ma rację powinni puszczać ten film w szkołach i to najlepiej już w podstawówkach.
Polecam każdemu
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
2 Stron V   1 2 >
Start new topic