|
|
![]() ![]() |
11.01.2008 - 10:25
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witam,
wspólnie z orionem (theorion) mamy ten sam sposób na osiągnięcie wibracji. Na mnie działa, na niego działa wiec może będzie działać i na Ciebie. Jeśli zaczynasz z oobe i nie możesz osiągnąć wibracji to coś dla Ciebie. Ja jestem w temacie od dwóch tygodni i mam za sobą jedno wyjście :) I zawsze przy zasypianiu mam wibracje! Tylko problem leży w tym, że nie potrafię dobrze nad nimi panować. Do rzeczy: Kładziesz się normalnie jak do snu. Relaksujesz się i koniecznie wpajasz sobie do podświadomości że nie możesz usnąć, bo np masz jakieś ważne spotkanie. Możesz wymyślić cokolwiek. Musisz to sobie wpoić mocno do podświadomości! Tak jakbyś ćwiczył sobie podświadomy budzik. Dla mnie trudno jest świadomie osiągnąć granicę snu i jawy wiec kładę się normalnie spać. Nie myślę o niczym związanym z oobe, zasypiam normalnie i gdy już jestem na tej granicy przed odlotem w krainę snów, moja podświadomość przypomina mi, że "nie możesz przecież zasnąć" i wtedy mam takie uczucie "PYK" w głowie. Tak jakby mi coś w niej pyknęło. I jak to "PYK" sie dzieje wtedy jesteś na tej idealnej granicy snu i jawy! Myślisz o wibracjach i następują! Uczucie samych wibracji jest niesamowite, nie możesz się tego przestraszyć. Mi się wtedy otwiera trzecie oko i widzę jakby się coś iskrzyło! Tego nie da się opisać słowami. Powodzenia! |
|
|
|
11.01.2008 - 11:44
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ooo.. Dzieki .. ^_^ sproboje dzisiaj .. Zadne z sposobow surgiera na mnie nie dzialaja .. co najwyzej wywoluja paraliz i nic wiecej xP
Bede Cie po rekach calowal jak sie uda M. |
|
|
|
11.01.2008 - 13:41
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Hehe dobrze znam to PYK stosuje podobna technike i powiem wiecej 4+1 bardzo pomaga to tej techniki.
|
|
|
|
11.01.2008 - 13:54
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
Wibracje tak jak napisał OOOOO to tylko fale energi czasem przy emocjach jak jest zmiana czestotliwosci energetycznych i odczuwam to np w rekach.Czasem mam np cały dzien wkurza mnie to hehe nie wychodze wtedy bo do tego potrzeba poteznych kumulacji ale słodko sie telepie w rytm samby albo mamby.
|
|
|
|
11.01.2008 - 14:29
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Z programowaniem podswiadomosci na nie-zasniecie nie probowalem jeszcze, ale mam mase czasu wiec pewnie i tego sprobuje :) To PYK jest smieszne, jakby ktos zapalil swiatlo ;) To chyba da sie zaprogramowac, na forum tutaj przeczytalem ze na granicy snu i jawy trzeba koniecznie zadbac o to aby ostatnia mysla bylo obe, przypomnialem sobie to niedawno jak wlasnie na tej granicy stalem i mialem odplynac... powiedzialem sobie "obe" i PYK ;) Chociaz nic poza tym jak narazie, ale mam czas i wiem ze sie uda :)
|
|
|
|
11.01.2008 - 15:16
|
|
|
wiem ze to PYK jest śmieszne, ale tego nie da sie inaczej opisać. Dla jednego będzie to PYK dla innego SYK dla jeszcze innego PSTRYK. Ale wszystko chodzi w około jednego :)
|
|
|
|
11.01.2008 - 15:52
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
wiem ze to PYK jest śmieszne, ale tego nie da sie inaczej opisać. Dla jednego będzie to PYK dla innego SYK dla jeszcze innego PSTRYK. Ale wszystko chodzi w około jednego :) Taak, to tak jaki mi się przyśniło że Np rzuca we mnie puszką dając niewerbalny przekaz "halo, nie śpimy!, ja mam dzisiaj ciebie wyciągnąć, halo! obudź się!!! |
|
|
|
11.01.2008 - 15:56
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
nie działją na ciebie techniki sugiera bo ile ludzi tyle technik jak to napisał D sugier w swojej ksiązce
ile ludzi ttyle ospuo to samo sie tyczy wyjsc i wibracji. Ja nie mam prboblemu z osiągnieciem wibracji U mnie to zalezy od stopnia zmęczenia jak jestem zmęczony to wibracje i paraliz nadchodzą po jakis 5 minutach i po kolejnych pięciu jestem na granicy jawy i snu tylko za bardzo sie tym jaram i sie wybudzam. a jak nie jestem zmęczony to mofge lezec i relaksowac sie naweet półtorej godziny i nic. dla mnie najlepszym rozwiązaniem na wibracje jest lezenie z zamknietymi oczami w bezruchu bo poprostu usypiam ciało nawet jak otworze oczy to mam sparalizowne konczyny;] czyli ciało spi tylko nie głowa;] i w tym momencie odczówam mrowienie, ciepło, wiaterek:) a jak zamykam oczy to słysze swoich NP:) |
|
|
|
11.01.2008 - 16:00
|
|
|
To fajnie masz..... :)
|
|
|
|
11.01.2008 - 17:21
|
|
|
Hej ;) Mój nowy sposób to STRES + 4+1 ;) W środę po południu miałam występować na scenie z gitarą, w czwartek miałam egzamin z gitary i egzamin humanistyczny, a dzisiaj miałam egzamin matematyczny. W ciągu tych trzech dni miałam bardzo dużo stresu, przez co dwa dni pod rząd udało mi się wyjść z ciała ;) Efekt murowany. Już po pięciu minutach łapały mnie silne wibracje i bez problemu wychodziłam:)
Pozdro |
|
|
|
12.01.2008 - 01:53
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
12.01.2008 - 03:34
|
|
|
hehe nie wiem spróbóje ale ja nie wiem jak to z moja podswiadomoscia :P pewnie usne jak małe dziecko z kciókiem w buzi:P
|
|
|
|
12.01.2008 - 15:24
|
|
|
Pisać na PW jak chcecie GG. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Bardzo dobre dzisiaj próbuje. :P
|
|
|
|
12.01.2008 - 15:39
|
|
|
No, technika opisana przez malcia jest bardzo dobra, powiem tak: jak się uprzesz, to na 100% osiągniesz wibracje. Stosuję ja od pewnego czasu, i jest dobrze :)
Szkoda, że mam tak mało czasu na trening... :( |
|
|
|
12.01.2008 - 21:36
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Przed pójściem spać powtarzaj sobie że np zaraz musisz wyjść gdzieś w ważnej sprawie i chesz tylko złapać drzemkę 20-minutową, staraj się nie trzymać świadomości godzinami jak to czasem bywa ale utrzymywać się na tej granicy prawie snu, dobrze jeśli przyśniesz na kilkanaście sekund, właściwie to powinieneś przysnąć aby osiągnąć 'naturalne' obe i nagle się z niego wybudzić przez to osławione Pyk, powinieneś wtedy mieć wibracje jeśli nie to myśl o nich, same przyjdą. A że przed kilkoma sekundami spałeś i miałeś naturalne obe to teraz gdy tylko pomyślisz o wzniesieniu się czy wyturlaniu od razu wyjdziesz. Ten sposób odkryłem właściwie przypadkiem przez kilka nieprzespanych nocy i drzemki np rano przed szkołą stąd też ta czujność. 3 dni temu rano przed szkołą bylo to pyk i wibracje, przepchnąłem je z głowy do stóp, pomyslałem o wzniesieniu i miałem pierwsze obe w życiu. Przedwczoraj i wczoraj nie próbowałem bo miałem niezłą nagonkę, dziś spróbowałem i bez problemu osiągnąłem obe. Dość prosty sposób zwłaszcza jeśli chce ci się spać tylko musisz zakodować w podświadomości że zaraz wstajesz, że zaraz się ockniesz. Klucz do świadomego obe tkwi w podświadomości. Powodzenia =]
|
|
|
|
13.01.2008 - 01:16
|
|
|
no zobaczym co wyjdzie z tego dzisiaj musze wyjsc bo dawno nie latałem pozatym ciągle mi cos przeszkadZało ale brat sie nachlał to bedzie spał normalnie:D
|
|
|
|
13.01.2008 - 12:04
|
|
|
zdrogi.blogspot.com Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Bardzo dobra technika!:) Sam z niej niegdys korzystałem... Mozna tez np włączyć ciekawa audycję w radiu albo płytę albo cos na czym będzie mozna się skoncentrować.
minusem tej techniki jest to że jeśli wyjdę w poczatkowej fazie snu to trafiam na bad tripa :( |
|
|
|
02.02.2008 - 17:59
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
CYTAT Dla mnie najleprze jest teraz wywolywanie odczucie napiecia w calym ciale bez napinania miesni.Konieczne jest przeprowadzenie paru wstepnych cwiczen.Zamrozic ruch zanim sie go wykona. Byc gotowym ,odczuwac gotowosc do ruchu bez jego wykonania.Ogniwo polecen zostanie przerwane a gromadzaca sie energia ,nie bedzie pochlonieta ,przez ruszajace sie cialo fizyczne. Zbyszek ty lamo :D, to mój opis, ty to nazywałeś wyginaniem się ciałek niefizycznych. Mniejsza o to :). Korzystam z tego o czym opisujesz. Na drugim zlocie Oobe ( w Katowicach), z Wesołym pierożkiem próbowaliśmy opisać ta metodę na wibracje. Hm on stwierdził że jest to podobne uczucie do tego, jakbyśmy mieli odbyt w klatce piersiowej, albo innym miejscu i probowali wydalić kau. Może wydaje się głupie ale naprawde zgadzam się z tym opisem. To takie napinanie mięśni bez ich napinania. Często tak robiłem gdy jeszcze nie wiedziałem czym jest oobe. Po dłuższym czasie takiego napinania niefizycznego ciała dochodzi do samoistnego wyładowania energii w postaci szybkiego ruchu ciałem fizycznym. Jeżeli przetrwa się ten moment i się nie ruszy, to wtedy wyjdzie się z ciała. Zauważyłem też, że im bardziej jestem zmęczony, tym większe jest odczucie tych wibracji. Rano ta technika jest prawie nieskuteczna. Gdy nie spałem 2 dni i wykonałem owe ćwiczenie to odrazu znalazłem się poza ciałem. Możlwie że gromadzi się energia, która jest uwalniana podczas snu i wtedy ta energie odczuwamy podczas wibracji. Odnośnie metody opisanej w temacie: robie tak gdy wykonuje technike 4+1 o 7:15 i gdy jestem całkowicie rozbudzony. Czasami nie trzeba afirmowac, samo zasniecie wymaga trudu.
|
|
|
|
02.02.2008 - 18:02
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Podobny problem mam jak Symulator oobe , nigdy nie doswiadczyłem paralizu ani wibracji ,ale wyjsc wyszedłem ( LD->OOBE ) A co do tego żeby nie zasnąć tylko przysnąc lekko i miec to pyk, To zamiast sobie wmawiac to mozna tez np. uchylic drzwi od mieszkania na noc i wmawiac sobie ze jezeli zasniesz to cie okradną. Słyszałem że działa :D. Wypróbuje dzisiaj tej metody , Zobaczymy ;)
Pozdrawiam |
|
|
|
02.02.2008 - 18:05
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ja tą technike już długo znam i często mi wychodzi naprawde przydaje się.
|
|
|
|
03.02.2008 - 15:06
|
|
|
Ja muszę spróbować, chociaż wibrację mam bardzo często tylko zawszę się ich boje.... Dziwne uczucie ale fajne :P
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |