Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Closed TopicStart new topic
> Materializacja, czy jest ona mozliwa ??
Dexarz
post 30.06.2008 - 14:52
Post #1

Guests

Na jednej ze stron para natknąłem na teorie że :

CYTAT
Materializacja-zjawisko fizyczne, w którym duch pobierając cząsteczki materii z otoczenia doprowadza do powstania widzialnej i dotykalnej zjawy.

No własnie i czy jest to mozliwe ??Skoro duchy (te widzialne) pobierają cżasteczki materii z otoczenia fizycznego ,to czy możemy to zrobić ??Słyszalem gdzies ze Osoby zmarłe ,duchy znajdują sie w astralu i tam żyja ..Skoro więc my możemy opuszczac świadomie ciało to czy możan se tez zmaterializować ??Nie cgodzi mi tu o pełna materializację ,chodzi tylko zeby sie było widzialnym jak ducha ...

A jeśli juz można to czy w pełni ??

Gdyby tak ,to by było fajnie ..Bo jeśli my moglibyśmy to też i myslokształty tzn to co sobie wykreujemy poza też może sie zmaterializowac ..To mogoby doprowadzić dostworzenia zupełnir nowych technologii ...

No to jak sądzicie że to możliwe ??Czy może paranormalne zdolności osoby powoduje ,że widzą duchy (a w tym wszystke istoty astralne ,razem z nami)??

Nie wiem męczy mnie to od tygodnia ...
+Quote Post
ja:)
post 30.06.2008 - 17:15
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2797

Jest możliwe, a nawet są opisane w wielu książkach techniki do ćwiczenia tego:).
Profile CardPM
+Quote Post
tom
post 30.06.2008 - 17:35
Post #3

Dusza Towarzystwa
Grupa: Moderator
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1435

też obstawiam pozytywnie:) Często jesteśmy jej świadkami, choć to materializacja taka jakby stopniowa:) w takim sensie, że nie hop siup z powietrza milion $, ale że ten milion pojawia sie jako skutek ciągu zdarzeń na którego początku jest nasze wyrażenie chęci posiadania i pełna wiara w sukces:-) a materializacja z powietrza, czemu nie, tylko póki co dla mnie jest to jedynie teoria ;p
pozdrawiam
Profile CardPM
+Quote Post
ldkiler
post 30.06.2008 - 19:37
Post #4

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 287

Duchy się do końca materializują? o.0 One się w ogóle materializują? o.0 Nie wydaje mi się
Profile CardPM
+Quote Post
tom
post 30.06.2008 - 21:18
Post #5

Dusza Towarzystwa
Grupa: Moderator
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1435

Kuba, chodzi o częściową materializacje, na tyle byś mógł je zobaczyć;-)
Profile CardPM
+Quote Post
ldkiler
post 01.07.2008 - 09:49
Post #6

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 287

CYTAT
Materializacja-zjawisko fizyczne, w którym duch pobierając cząsteczki materii z otoczenia doprowadza do powstania widzialnej i dotykalnej zjawy.

Więc chodzi chyba o całkowitą materializację
Profile CardPM
+Quote Post
Dexarz
post 01.07.2008 - 10:33
Post #7

Guests

Fenx za odpowiedzi ,już myślałem ze mnie wyśmiejecie ...

Ja ,w jakich książkach ??Chetnie bym poczytał ,ostatnio mi sie nudzi ...

Całkowitą Kuba to ja bym chciał ..Z niczego robilibyśmy sobie super komputery i duzo kasy ..Ale coś wątpie żeby to było takei łatwe ..Chociaz jeśli już można pobrac te cząsteczki, to można pobrac wszystkei by element stał sie fizyczny ...Tka mi sie wydaje ..

A jeszcze jedno pytanie ...Jeśli sie już zmaterialuzujemy ,to czy na stałe ??Czy po prostu po jakims czasie znika ??

I co stałoby sie gdybyśmy nagle mieli cofke ??No bo bylibyśmy zmaterilizowani ,więc w pewnym sensie ciało bedziemy posiadac ...Czy nasze cf nie bedzie zagrożone śmiercią ??
+Quote Post
Noobek
post 02.07.2008 - 01:37
Post #8

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 454

CYTAT(tom @ 30.06.2008 - 18:35) *
Często jesteśmy jej świadkami, choć to materializacja taka jakby stopniowa:) w takim sensie, że nie hop siup z powietrza milion $, ale że ten milion pojawia sie jako skutek ciągu zdarzeń na którego początku jest nasze wyrażenie chęci posiadania i pełna wiara w sukces:-)

Sądzę, że materializację oglądamy w ten sposób, bo brak nam wiary w materializację niestopniową (z powietrza).
CYTAT
Są rzeczy o których nie warto wposminać publicznie jak cię to interesuje to możesz napisać do mnie na gg.

Ludzie powinni się dowiedzieć o wszystkim, takie moje skromne zdanie. By każdy mógł być bogiem własnego świata.
Profile CardPM
+Quote Post
Dexarz
post 02.07.2008 - 10:07
Post #9

Guests

ja ise dowiedzialem ..PROSIlbym tylko użytkownika Ja zeby mi napisał jakie te książki sie nazywaja ..Byłbm wdzieczny gdyby koś podał link do wersji e-booka ,ale na GG ...
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic