|
|
![]() ![]() |
12.08.2007 - 13:11
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
| Artur_flyer |
12.08.2007 - 13:26
|
|
Guests |
Już chyba ktoś kiedyś pytał o podobną aukcję. Co o tym sądzę? Hmm nie wiem, osobiście nie lubię używać dźwięków. Sama muzyka Cię nie wyciągnie:) Trzeba dać też coś od siebie:) Chociaż widzę same pozytywne opinie kupujących.
Jak nie szkoda ci wydać 35 zł to bierz ten zestaw. Później napiszesz nam czy pomógł |
|
|
|
12.08.2007 - 13:40
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Też właśnie się bodajże wczoraj na ten zestaw natknąłem, ale jednak stwierdziłem, ze szkoda na to kasy. OOBE można osiągnąć samemu, a dźwieki tak naprawdę nie każdemu pomogą... No ale nie wiem, trzeba by sprawdzić, jak ktoś ma za dużo kasy to niech kupi ;)
|
|
|
|
12.08.2007 - 15:20
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ok ja ostatnio zarobiłem stówę więc kupie i dam znać czego to jest warte. Ale kupuję zestaw w którym jest: OOBE + GENERATOR SNÓW + HIPNOZA + MSYNC za 70 zeta. W cuda nie wierzę, ale chyba powinno to pomóż.
Pozdrawiam PS. Nie mam za dużo kasy:P, ale teraz mam fajną robotę, nie meczącą na której można zarobić |
|
|
|
| nerhaa |
14.08.2007 - 11:42
|
|
Guests |
Nic nie kupuj - nerhaa da ci zadarmo taki dźwięk, że wibracje będziesz miał po 15 minutach takie jakich jeszcze nie miałeś! A osiągnięcie focus10 to banał totalny - wychodzisz wtedy gdy skończy się dźwięk a nie wcześniej bo wyjdziesz ale z siebie nerwowo ;)
Tylko przydałby się do naszego uploadu dostęp ftp, bo mój presecik mabagatela 750Mb i trwa 75 min a jak go skompresowałem do mp3, to jednak wycięty został jeden ważny dźwięk (operuje bardzo niskimi dźwiękami - pod względem barwy same basy, żadnych pisków), nie ma też szumu żadnego, zastąpiłem go pewnym nagraniem zloopowanym bo w tym presecie trzeba skupiać się na dźwiękach. Co on daje? - relaks głęboki - focus10 - pomaga mieć LD - pomaga mieć OOBE (ale nie w trakcie) - wywołuje wibracje dosyć szybko Jak jest zrobiony? Tajemnica - robiony w BwGenie hen hen dawno temu, ale pamiętam , że przewertowałem wówczas kilkadziesiąt stronic różnych o częstotliwościach i dźwiękach... i wszystko za free, tylko dostęp do ftp muszę mieć. |
|
|
|
14.08.2007 - 12:17
|
|
|
nerhaa za późno już zamówione :) zamiast na ftp mógłbyś dać na rapidshare.com
|
|
|
|
14.08.2007 - 12:27
|
|
|
instytutnoble.pl Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Narhaa zapodaj preset i z głowy sami sobie wygenerujemy. Qurde dolne pasmo na mnie zajebiscie działa transowo. Apropo gratulacje za podróże mentalne. Wiedziałem że sobie jakoś poradzisz.
|
|
|
|
14.08.2007 - 14:18
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
dajcie jakies takie presety dzieki którym bede miał szybko wibrcje ( co prawda mam je ale te ,,słabsze" a wiem jakie są te ,,silniejsz" i chciałbym je miec poraz drugi).
|
|
|
|
| nerhaa |
14.08.2007 - 14:21
|
|
Guests |
ale nie mam właśnie tego w postaci presetu - tylko na płytce jako wav...
|
|
|
|
14.08.2007 - 20:51
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP |
dragon1, zaczynasz mnie człowieku przerażać. Trochę wiary w siebie, a wszystko inne stanie się zbędne. Zresztą żaden preset nie da ci tej gwarancji. Chcesz mieć wibracje? Określ co to znaczy? Powinieneś raczej powiedzieć, k***! Chcę mieć dzisiaj OBE! Nastawić budzik na 4 rano, i rozpocząć walkę o wolność. Nikt nie mówił że będzie łatwo, ale takim podejściem jedynie zmniejszasz swoje szanse..
Co do gówna z allegro... Ludzie, nie dajcie się dymać szarlatanom. Ktoś zrobi ładną aukcję, napisze fajny wierszyk, a my frajerzy to kupimy? Nie, nie tym razem.. |
|
|
|
14.08.2007 - 21:10
|
|
|
Q***a ale będe mial dzisiaj zaje*iste OBE. Normalne jestem przekonany na maxa.Heh jak zwykle:D
|
|
|
|
| nerhaa |
15.08.2007 - 09:57
|
|
Guests |
hahaha - ja tak od sześciu (6) lat co wieczór i noc powtarzałem XD
Najpierw: - K*** - jestem zaje*isty, będę miał obe dzisiaj! A rano: - K***! Znowu nic... ;) |
|
|
|
15.08.2007 - 12:37
|
|
|
Day, a może są łatwiejsze sposoby na OOBE, np. nerhaa ma łatwy sposób na oobe. Ale każdy jest inny i na jednego będą działać presety na drugiego metoda 4+1, a niektórzy się zrelaksują i już wychodzą.
|
|
|
|
15.08.2007 - 19:16
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP |
To, czego doświadcza nerhaa, nie jest "umownym" oobe. Tak, masz racje co do różnic, ale głownie chodziło mi o podejście do sprawy, całokształt niektórych osób.
|
|
|
|
15.08.2007 - 19:56
|
|
|
Nie wierzę w to, że posłucham tych dźwięków i od razu będę miał oobe, ale mam nadzieję że dzięki nim szybciej wyjdę z ciała. I dalej będę się budził o 4, aby spróbować wejść w astral.
Pozdrawiam |
|
|
|
16.08.2007 - 11:20
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
nerhaa, może sprobuj to upnąć na 4shared ;)
|
|
|
|
| nerhaa |
16.08.2007 - 11:58
|
|
Guests |
Próbowałem na megaupload, ale jak minęło 30% to już się zdenerwowałem, że przeglądarka tyle otwarta, wlokło się strasznie...
A no i to nie dźwięki dzieki którym ma się oobe - żaden preset tego nie zrobi za nas... One pomagają wejść najdalej w focus10, nastroić nas - jak się skończy wtedy można latać, nie w trakcie. @daywalker Tak, to nie jest oobe - trzymajmy się tych terminów - To nie doświadczenie poza ciałem, to jest, jak ktoś na czacie powiedział i chyba ma rację: PPF - Płynne Przeniesienie Fazy albo: WSWA - Wtapianie się w Astral różnica jest taka, że podczas normalnego oobe czekasz z fazą aż będzie pełna - dopiero potem masz nagle BUM i wyjście, a ja nie mam bum, tylko lekko i powoli się dostrajam - uwalniam myśli od CF po czym w pewnym momencie wtapiam się w astral a dokładnie językiem wszystkim znanym prawdopodobnie w focus27 wtapiam się - tyle że płynnie a nie nagle. Niech ktoś poda jakieś różnice między metodą Moena a normalną 4+1?? To że moen twierdzi, że nie miał oobe wynika z faktu trzymania się ogólnego pojęcia i terminu - kto go czytał powinien widzieć i wiedzieć od razu, że to oobe, tylko inaczej się dostraja. |
|
|
|
16.08.2007 - 12:18
|
|
|
Niech ktoś poda jakieś różnice między metodą Moena a normalną 4+1?? To że moen twierdzi, że nie miał oobe wynika z faktu trzymania się ogólnego pojęcia i terminu - kto go czytał powinien widzieć i wiedzieć od razu, że to oobe, tylko inaczej się dostraja. Qurde nie wiem jakie odczucie jest w projekcji mentalnej ale wyjście po odczuciu wibracji czy paralizu jest zajebiście realne. Samo odłączenie się od ciała potem świat OSPUO szok. Pamietam na początku zabawy z OBE próbowałem przejść przez ścianę. Rozpędziłem sie i bęc. Rypnąłem jak klocek i poczułem normalnie fizyczny ból. Cóż nie udało się bo byłem podświadomie przekonany o twardości ściany hehe. Czy w mentalnym OBE coś takiego jest możliwe. |
|
|
|
23.08.2007 - 22:31
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
To jak z tymi presetami nerhaa?
Co z ta aukcja allegro? ;-) |
|
|
|
23.08.2007 - 22:57
|
|
|
Facet leci w kulki, paczki nie dostałem, więc sie go pytam czy już wysłał a ten nic nie odpisuje. Na szczęście wybrałem płatnośc przy odbiorze.
Pozdrawiam |
|
|
|
17.09.2007 - 13:30
|
|
|
No i paczka przyszłą :) Wszystko gra i buczy. Dzisiaj sprawdzę czy to działa tak jak ma działać ;)
PS. Ajm sory za to, że nie użyłem opcji EDIT |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |