|
|
![]() ![]() |
12.04.2008 - 17:25
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Nie wiem czy ktoś z was to praktykował, ale może już wyciagnęliści kogos z ciała. Podobno najlepiej zacząć od bliskich osób, ale jak już poćwiczycie to może ktoś zechciałby mnie wyciągnąć? Jestem otwarty na propozycje:)
|
|
|
|
| Dexarz |
17.04.2008 - 17:53
|
|
Guests |
Mógłbym spróbować :)Slszałem że jest to możliwe.Jak tylko będę miał oobe i nie zapomnę sobie o tobie to postaram do ciebie przyjsc ...Ale mosisz wtedy sie relaxowac ,a najlepiej to spac. Ja oobe praktykuje od 6 do 10 w srody ,soboty i niedziele ...W sobote postaram sie do ciebie przyjsc ;)
|
|
|
|
17.04.2008 - 18:10
|
|
|
Dzięki :)
Postaram sie o 6 w sobote ;) Proszę innych o odpowiedzi Dziękuje :) Kto chce dolonczyc to prosze bardzo :) czym wiecej tym lepiej |
|
|
|
18.04.2008 - 05:15
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
patrzcie jaki wygodny, zrób to sam, sam a nie przy pomocy kogoś, wiesz ilu ludzi stara się wyjść i jeszcze nikt nikogo nie wyciągał, bo najwięcej radości jest w tedy gdy wyjdziesz sam, a nie jak ktoś Cię wyciągnie. pozdro
|
|
|
|
| Silverka |
18.04.2008 - 07:20
|
|
Guests |
nie mow nigdy "nikt' ja wyciagalam raz kolege w czasie snu z tego forum majornika. i on to pamietal tyle z esie przestraszyl. Wiec jest to mozliwe jak najbardziej
|
|
|
|
| Dexarz |
18.04.2008 - 13:06
|
|
Guests |
A moze Sir tup chcesz do nas dołączyć ??
|
|
|
|
18.04.2008 - 15:59
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Silverko nie mówie, że jest to nie możliwe, ale chodzi o satysfakcjie :P o to że samemu się udalo, a nie przy pomocy kogos z zewnątrz.
CYTAT A moze Sir tup chcesz do nas dołączyć ?? nie dzięki, staram się sam wyjść, choć miałem propozycje żeby zostać wyciągniętym :P |
|
|
|
| Silverka |
18.04.2008 - 17:07
|
|
Guests |
no tak, ale kazdy ma inny poziom satysfakcji niektorzy po prostu lubia ulatwiac sobie zycie :) mialam podobne poczucie do Ciebie tupo tez wolalam sama osiagnac oobe :)
|
|
|
|
18.04.2008 - 18:09
|
|
|
Ja sam niemoge wyjsc bo mnie cos odrzuca ^.- i chcialbym zeby ktos inny to zrobil byc moze by sie udalo
|
|
|
|
18.04.2008 - 21:14
|
|
|
Damixo ile juz probujesz?
|
|
|
|
18.04.2008 - 22:37
|
|
|
Wiecie co... Jesli juz ktos bedzie probowal to prosze przyjsc po mnie... Cwicze juz 3 lata i wyszedlem tylkoraz na 5 sec. Bardzo pragne wyjsc, a samemu mi nie wychodzi. Prosze pomoz mi rownierz Dexarz
Ja zawalu ze szczescia dostane nawet jeslii ktos mnie wyciagnie. Dla mnie samo to ze jestem swiadomie poza to cud |
|
|
|
19.04.2008 - 08:58
|
|
|
Ojejku ludzie to myślą że wyciągnąć kogoś to jest tak hop siup i już zrobione.Spójrzcie na to ile czasu i energii poświęcacie na to aby móc samemu wychodzić,jeżeli już jest 1 raz dążymy zaciekle do kolejnych i kolejnych aż stanie się to dosyć regularne bądz też nie jak to niestety też bywa.NIe chcę nikogo tu pouczać bo nie jestem nie wiadomo kim, ale myślę że wyciągniecie kogoś nie jest prostą sprawą, a żeby móc dokonywac takie rzeczy trzeba być niezwykle doświadczonym i bla bla bla.
Jest prosta zasada:Umiesz liczyć,licz na siebie. powodzenia życzę:> |
|
|
|
| Dexarz |
19.04.2008 - 13:47
|
|
Guests |
Zgadzam sie z fallenka ,ale postaram sie wszystkim pomóc :)
Lista sie powiększa. Sory Damixo ,że dzisiaj ci nie pomogłem ale sam miałem kłopoty w wyjsciem ... |
|
|
|
19.04.2008 - 21:44
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Dopisuje sie do listy, jesli to mozliwe. Ld juz przezylem ale niestety z moimi malymi umiejetnosciami wizualizacji mam problem z oobe.
|
|
|
|
21.04.2008 - 12:39
|
|
|
Czekam na Dalsze propozycje :)
|
|
|
|
21.04.2008 - 14:00
|
|
|
hahahaha ludzie Wy na prawdę myślicie, że on Was wyciągnie? xDDDDDDD
Jeżeli tak to upadam przed Wami na kolana hahahahhaha |
|
|
|
| Dexarz |
21.04.2008 - 19:32
|
|
Guests |
A ja upadam na kolanan z towjego postu :( Wyciagne ,przy okazji sie cos nowego naucze :)
Aha jutro oobe od 6 do 8 ,wiec badzcie prygotowani Mmam plan Njapierw ze swoim opikunem idziemy do Damixo ,potem do Przemka ,a potem do Eucharystii ,i razem idziemy do Silverki ... |
|
|
|
21.04.2008 - 19:51
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Dexarz ambitny jesteś :D a jak ich wyciągniesz to masz u mnie hmm..... 5 zł :)
|
|
|
|
21.04.2008 - 20:40
|
|
|
Trochę to takie dziwne, mimo to wierze że jest to wykonalne, ale wypisuje się.
Po 1. O tej porze już nie śpię, albo jestem w szkole. Po 2. Czuję, że potrafię już sam, choć tak na dobrą sprawę nie jestem tego pewien. Ale i tak wole próbować sam. W sumie można poexperymentować z tym, ale w weekend. Pozdrawiam |
|
|
|
| Dexarz |
22.04.2008 - 09:54
|
|
Guests |
w wekendy zawsze wychodze
To nic ... I tak coś dzsija mialem klopoty z pojsciem do Damixo ...Już wychodze, czuje ,e latam i ide w jego kierunku ,a tu cofka ...Wrrr |
|
|
|
22.04.2008 - 10:11
|
|
|
Wogole w jaki sposob masz zamiar mnie odnaleźć ?
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |