Świadomie Śniący
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1691
Witam, prosze podawać w tym temacie tytuły miłych, spokojnych i relaksujących piosenek.
Ja od siebie podam kilka tytułów które bardzo mi sie spodobały:
-Ennio Morricone - Chi Mai -Gary Jules - Mad World -Sarah Brightman - Eden -Lamb - Gabriel -Timbaland - Apologize -Aerosmith - I don't wanna miss a thing -HBVO - Shape Of my Heart
Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1219
Within temptation - somewhere Within temptation - memories The Red Jumpsuit Apparatus - Cat and Mouse Lifehouse - Everything Jimmy Eat World - 23 Across Five Aprils - Through the Pane
Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 454
zależy jak definiujesz miłą, spokojną i relaksującą piosenkę. Bo dla mnie właśnie taka jest niemal cała dyskografia Xandrii, zwłaszcza ostatni album. A żeby nie było, że brak tytułów: Xandria - Lioness Xandria - Dancer Xandria - Save my Life
Do tego dochodzi: Leaves eyes - ankomst Leaves eyes - elegy W ogóle wokalistka Leaves eyes ma miły spokojny i relaksujący głos.
Dusza Towarzystwa
Grupa: Validating
Nr użytkownika: 154
1)SCORPIONS - "Send Me An Angel" 2)MIKE OLDFIELD - "Arrival" 3)VANGELIS - "Conquest Of Paradise", "Alpha" 4)JON ANDERSON AND VANGELIS - "I`ll Find My Way Home" < przepiękny utworek :)
Pisać na PW jak chcecie GG.
Nr użytkownika: 2427
Teraz mi na myśl przyszło:
Evanescense - My immortal Elton John - Sacrifice Linkin Park - My december Metalica - Nothing Else Matters Metalica - The Unforgiven [1 i 2] shrek - rufus wainwright - hallelujah :D:D:D
Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2112
może wam się spodoba np.: Adiemus - link JM Jarre - Ethnicolor - link Alan Parson's Project - Don't Answer Me - link Ennio Morricone - For a few dollars more link
Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 675
Ostatnio mam fazę na Tarję Turunen - The Reign, Boy & the street, Oasis, Minor Heaven, Our Great Divide, z naciskiem na ten ostatni. Słucham na mieście i niemalże unoszę się w powietrzu...