Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Sen O Piramidzie, O Kobiecie I O Mnie - Pomóżcie Zrozumieć.
magik1995
post 11.07.2010 - 10:28
Post #1

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 2805

Około godziny 24 położyłem się spać. Po chwili poczułem jak obraz przed oczami zaczyna mi wirować, tzn zbliżać się i oddalać naprzemian.

Później zasnąłem i sen wyglądał tak:

Siedziałem w jakimś dość starym, oldschoolowym samochodzie z jakąś dziewczyną, przypominającą mi kobiete w której byłem zakochany kilka lat (w tym roku przejżałem na oczy i zakochanie minęło). Siedzieliśmy w tym samochodzie i całowaliśmy się, tak jak byśmy byli parą zakochanych. Później znaleźliśmy się z kilkoma innymi osobami w jakimś lesie, szliśmy do jakiejś piramidy, ta kobieta dała mi 20 zł (nie mogłem zobaczyć nigdy jej twarzy, nie wiem dlaczego) i powiedziała, że nie mogę się z nimi oddalić (cokolwiek miało to znaczyć). Pytałem dlaczego, nie uzyskałem odpowiedzi, ale poszedłem do tej piramidy. Był tam też mój niepełnosprawny kuzyn, z którym zamieniłem kilka słów na temat jego niepełnosprawności. Weszliśmy do piramidy - była to pułapka. Pokonywaliśmy jakieś zagadki, bez których z niej nie moglibyśmy się wydostać i doszliśmy do jakiejś komory, którą pamiętam bardzo wyraźnie. Na ścianach starożytne, jakby egipskie malowidła i przy drzwiach kamienny przycisk który należało dotknąć, kiedy zna się hasło potrzebne do otwarcia drzwi. Ktoś powiedział, że wytrzymamy tam około 10 minut, jeśli nie rozwiążemy zagadki. U góry komory był otwór prowadzący na zewnątrz, a sufit był bardzo nisko i musiałem się schylać. Dziwne, bo zauważyłem w tym momencie inne osoby, których wcześniej nie widziałem. Nagle przypomniałem sobie poprzedni sen, w tym samym miejscu i krzyknąłem, że hasło to "rumbia". Wybiegliśmy z komory i wbiegliśmy do pokoju z jakimiś lekarzami, ludźmi w fartuchach.

Koniec snu.

Co ten sen mógł oznaczać? Czuję, że to nie był zwykły sen, pomóżcie.
Profile CardPM
+Quote Post
szczęśliwa
post 11.07.2010 - 10:50
Post #2

Częsty Gość Rodziny
**
Nr użytkownika: 7902

Nawet nie próbuję podjąć się interpretacji Twojego snu, ale ostatnio wpadł mi w ręce fragment książki "Oneironautyka" Adama Bytofa, który chciałabym zacytować:

"Sny nie mogą być postrzegane jak listy od podświadomości. Nie jest najważniejsze samo marzenie senne, lecz proces interpretacji. To w jaki sposób śniący interpretuje swoje sny, może powiedzieć nam dużo o jego osobowości, problemach i drodze rozwoju, która się przed nim otwiera. Dlatego najwłaściwszym interpretatorem marzeń sennych jest przede wszystkim sam śniący. Terapeuta lub jakaś inna osoba powinna pełnić rolę towarzysząca, doradcy, asystenta itd. Wiedział o tym także Carl Gustaw Jung, który zawsze podkreślał, że o prawdziwości interpretacji snu decyduje w ostateczności pacjent, a nie psychoterapeuta."

Magiku, czy zadawałeś już samemu sobie pytanie, co Twój sen mogł oznaczać? :-)
Profile CardPM
+Quote Post
magik1995
post 11.07.2010 - 10:55
Post #3

Częsty Gość Rodziny
**
Nr użytkownika: 2805

Wydaje mi się, że piramida to jakiś problem, który chcę usilnie rozwiązać, ale ktoś nie chce, żebym go rozwiązywał. Kobieta to moje jakieś pragnienie. hm, dziękuję, szczęśliwa, pomaga ;)
Profile CardPM
+Quote Post
grzee
post 15.07.2010 - 08:34
Post #4

break the rules.
Nr użytkownika: 2963

olaboga. to od Ciebie zależy jak zinterpretujesz sen, bo to w Twojej głowie sie wytworzył.
nie wierze, że na oobe bawicie sie w senniki, wróżki i inne gady ;d
Profile CardPM
+Quote Post
TamarCiia
post 15.07.2010 - 11:42
Post #5

Gość Rodziny
*
Nr użytkownika: 7978

Witajcie .;)
mam do was pytanie .
wczoraj po raz kolejny ćwiczyłam metode 4+1 .
i w pewnej chwili złapał mnie paraliż senny .
czułam mocne wibracje .
chciałam to odczekać i zobaczyć co dalej będzie .
Czułam jakbym nsprawde wychodziła ale miałam ciągle zamknięte oczy .
po chwili zaczęłam słyszeć bardzo dużo głosów do okoła z każdej strony .
a potem jakby cofka i wszystko minęło .

Jak myślicie czy to w pewnym sensie mogło być oobe .?

Czekam na odp . Z góry dziękuje .;)
Profile CardPM
+Quote Post
Zipi
post 15.07.2010 - 12:45
Post #6

Częsty Gość Rodziny
**
Nr użytkownika: 8017

Po 1 nie ten temat koleżanko ;] po 2 myślę że to nie było obe ale nie znam szczegułów czułaś coś jakby odłączenie od ciała unosiłaś się jeśli nie to był paraliż z silnymi hipnogami albo mogłaś wyjść z ciała po częśći nie wiem w sumie ja dzisiaj 1 raz w życiu doświadczyłem wyjśćia. A tak do temat Magik nie wiem co mógł oznaczać twoj sen ja nie interpretuje swoich snów mam je w nosie xd nigdy się nie sprawdziły i są wytworem jakże mojej bujnej jaźni. Twoj sen przypomina mi jakby scenę z jakigoś filmu. Indiana Jonsa xd
Profile CardPM
+Quote Post
Amras84
post 15.07.2010 - 17:35
Post #7

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 7649

Nie mam pojęcia co ten sen mógł oznaczać. Każdy człowiek posiada unikalną "mechanikę" symboli sennych, odpowiednią tylko dla siebie. Dlatego między innymi o dupę roztrzaść są wszystkie cudowne senniki. Trzeba poporstu znać samego siebie i swoje sny by móc je dobrze interpretować.

Ja np. mam tak, że za każdym razem gdy śni mi się że zjadam coś obrzydliwego, to wiem już po obudzeniu, że będe miał niebawem jakieś rewelacje żołądkowe. Ale podobny motyw u innej osoby wcale nie musi oznaczać tego samego.
Profile CardPM
+Quote Post
Andersenn
post 15.07.2010 - 19:10
Post #8

BÓG ZAZDROSNY
Nr użytkownika: 1883

POLETZAM SENNIK, BYLE PROFESJONALNY
Profile CardPM
+Quote Post
Jose
post 15.07.2010 - 20:07
Post #9

Guests

Polecam wsłuchanie się w samego siebie
+Quote Post
dreamer_the_one
post 15.07.2010 - 21:35
Post #10

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 7097

polecam zupki chińskie wifon
Profile CardPM
+Quote Post
Zbyszek
post 16.07.2010 - 07:58
Post #11

cialka.net
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 99

Słonko pięknie świeci to i by się pohasało, sen znaczy , ze wakacje się wkrótce kończą a tobie się nudzi z braku odwagi.

Kup bokserki za dwie dychy
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic