|
|
![]() ![]() |
22.10.2011 - 21:04
|
|
|
Coprobo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Niedawno temu dowiedziałem się że choruje na nietypowe schorzenie, które zwie się śnieg optyczny
Macie link jako, że nie chcem kopiować wikipedii: http://pl.wikipedia.org/wiki/Śnieg_optyczny Jest to choroba o podłożu neurologicznym i występuje często z chorobami psychicznymi (w wikipedii wszystko jest tam opisane).Jak narazie nie mam żadnych problemów psychicznych aczkolwiek mogła ta choroba wpłynąć na mój sposób myślenia i zainteresowania się mistycyzmem. Choruję na nią od dziecka i pierwszy raz kiedy zaopserwowałem te kropeczki był miej wiecej w wieku 5 lat.Kiedy byłem w kościele z babcią i strasznie się nudziłem to wtedy wpatrywałem się w te punkciki jak pulsują.Nie przeszkadza w to widzeniu po prostu jak skupiam się na czymś inym i nie myśle o tym to po prostu nie ma tego śnieżenia(wyjątek: na czarnym kolorze i bardzo jasnym np. kiedy słońce odbija się w śniegu to występują zawsze) Teraz napiszę dlaczego nazwałem to psychodeliczną matrycą.Jak doczytacie w wikipedii piszę tam że śnieg optyczny może wystąpić u osób zdrowych po zażyciu substancji halucynogennej nawet po 1 krotnym zażyciu. Ja dzięki tej psychodelicznej matrycy podczas medytacji mogę doświadczyć halucynacji wzrokowych :) A czym sie one objawiają?. Są to różno kolorowe chmurki nachodzące na pole widzenia oraz pulsowanie przestrzeni. Niekiedy jest to też pulsowanie przedmiotów ale to już nie jest tak ciekawe i czasem od tego robi mi się niedobrze.W miarę odoskonalania mojej medytacji kolory stają się coraz ostrzejsze a pulsowanie w przestrzeni bardziej kontrolowane.Możliwe że w przyszłości uda mi się zobaczyć fraktale :D albo jakieś obiekty. Halucynacje natychmiast ustają kiedy kończe medytacje oraz nie powodują zmiany nastroju. |
|
|
|
23.10.2011 - 09:22
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ja widzę te kropki co dziennie ale nie zwracam na nie zbytniej uwagi. Najlepiej je widzę kiedy patrze w niebo albo na coś białego, nawet chciałem nad nimi zapanować lecz nic z tego. Poruszały się i robiły co chciały. W pomieszczeniach widzę je gorzej, za dużo różnych kolorów i kształtów. Mam je już z 10 lat i skutków ubocznych z tego faktu jeszcze nie zauważyłem ;)
|
|
|
|
23.10.2011 - 10:02
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
To ja polecam książkę "Fizyka cudów", "Matryca energetyczna" Richard Bartlett.
To co opisujecie, to maże być faktycznie związane z matrycą która tworzy ten nasz świat. Można to interpretować jako choroba, albo jako dar. Dar można interpretować jako dar od Boga, albo szatańskie sztuczki (w zależności w co kto wierzy:P ) Jakbyście byli np. zainteresowani wykorzystaniem tego w pomaganiu ludziom w uzdrowieniu, to jest taka opcja. Mnóstwo ludzi się tym teraz interesuje i zajmuje na świecie. U nas też są kursy matrycy i kwantowego uzdrawiania. |
|
|
|
23.10.2011 - 14:57
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Dziwne ja też tak mam. Myślę ze większość osób tego doświadcza tylko nikt nie myśli ze jest chory, dla mnie to normalne.
|
|
|
|
23.10.2011 - 16:36
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy Notatnik |
To prawda. Póki nie przeczytałem tego tematu, to nie widziałem, że to choroba. Myślałem, że to normalne i każdy tak ma.
|
|
|
|
23.10.2011 - 16:48
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
A może jesteśmy Narodem Wybranym :)
|
|
|
|
23.10.2011 - 17:06
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
narodem kwantowych ezodzieci w pierdzeniu dostrzegającym nadnaturalnych mocy
|
|
|
|
23.10.2011 - 19:07
|
|
|
...albo w wychodzeniu z ciała:P
|
|
|
|
| Gray |
23.10.2011 - 20:03
|
|
Guests |
Nie wydaje mi się, że to takie nietypowe skoro wiele osób w tym ja myślało że każdy tak ma. Z początku zastanawiałem się czy wzrok może być przyczyną, jednak po czasie doszedłem do wniosku, że nie mam najmniejszego pojęcia i mam to gdzieś. Wręcz pozwala mi to jakoś inaczej odbierać świat przez energetyczny pryzmat. Ewentualnie świadczy to o potencjale mózgu, że jest w stanie wytworzyć nieskończone ilości pulsującego czegoś. Tak czy inaczej widzę tylko plusy :)
Oprócz tego mam sporo mętów ;p |
|
|
|
23.10.2011 - 20:35
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ostatnio Gray uświadomił mnie, że kształty, które widzę to męty a teraz wyjaśniły się te świecące kryształki. Wspaniale. Czyli psuje mi się wzrok i do tego jestem narażony na chorobę psychiczną. Pierwsze mnie nie martwi i drugie też nie bo wg mnie zdecydowana większość ludzi jest chora psychicznie a świadczy o tym głównie to, że nie potrafią przestać myśleć i nie potrafią przestać stwarzać problemów. Dużo bardziej martwi mnie, że jedno z win wyszło mi kwaśne:( Lubi ktoś kwaśne wino? Aha dodam, że kopie:)
|
|
|
|
23.10.2011 - 20:41
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
CYTAT wg mnie zdecydowana większość ludzi jest chora psychicznie a świadczy o tym głównie to, że nie potrafią przestać myśleć i nie potrafią przestać stwarzać problemów. Chłopie, rozgromiłeś mnie tym. No nie mogę, buhahahahaha ;D |
|
|
|
23.10.2011 - 20:53
|
|
|
A mnie martwi ze cie Osho opętał i mówi twoim ciałem:)
|
|
|
|
23.10.2011 - 21:33
|
|
|
dla prawdziwego wiejskiego degustatora wina smak się nie liczy ;-)
|
|
|
|
24.10.2011 - 09:13
|
|
|
Dodaj jeszcze w co kopie i na jak dlugo
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |