Pisk W Uszach Przez Sen? |
|
|
Zx**
|
17.11.2007 - 10:00
|
Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 2457

|
Wczoraj położyłem sie wcześnie, czyli 21.50postanowilem utrzymać świadomość do upadłego! Więc utrzymuje tą świadomość, leże, już mnie to nudzi chce się przewrócić bo czuję że wogóle nie mogę usnąć. Usnąłem na plecach, albo i na boku, już nie pamiętam, wiem że na chwilę odzyskałem świadomość, i nie rozumiem tego, nie pamiętam, czy widziałem pokój(sufit)raczej nie pamiętam czy go widziałem(miałem zamknięte oczy, spałem) ale świta mi że wtedy widziałem ten sufit, pokoju było ciemno (4-5 w nocy). Nagle poczułem zarąbisty pisk w uszach i że coś dziwnego dzieje się z moim ciałem, drgało, było ciężkie, mięśnie napięte i ten pisk w uszach, po jakimś czasie to się urwało i usnąłem znowu. Przez cały czas przewijały się sny, których za bardzo nie pamiętam(1 wyraźny fragment pamiętam). To możliwe żeby ten pisk to były jakieś "przed wibrację" i czy możliwe żebym przechodził do OOBE ze zwykłego snu??
|
|
|
|
|
|
Artur_flyer
|
17.11.2007 - 10:54
|
Guests

|
Ale fajowo brachu. hihihi Pisk!!!!!!!!!! To jest to. Obserwujemy narodziny nowego podróżnika hehe. Obe(oby) tak dalej. Jest dobrze przyjacielu, będzie lepiej.
Ćwicz dalej, będzie dobrze zobaczysz.
Kurcze cieszę się jak mały chłopczyk, który dostał nową zabawkę. Hihihihi, ja ostatnio troszkę zblokowany jestem. Jeszcze ta wczorajsza kłótnia mnie troszkę dobiła.
Ale nic, co nas nie zabije to nas wzmocni Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
Artur_flyer
|
17.11.2007 - 17:11
|
Guests

|
CYTAT To możliwe żeby ten pisk to były jakieś "przed wibrację" i czy możliwe żebym przechodził do OOBE ze zwykłego snu?? Stary no pewno hehe. Przecież to normalne. Wiele razy zdarzało mi się przejść ze snu w oobe. Jeżeli tak to można nazwać. Coś się dzieje, lekki sen aż tu nagle wibracje, pisk i moja świadomość jest już w ciele na łóżku i zaczyna się to wyjście ciałem astralnym, że tak powiem. Wiedz , że sen to już jest wyjście z ciała, doświadczenie poza ciałem. Gdy pojawia się pisk, wibracje oznacza to lepsze dostrojenie (nie wiem czy jasno się wyraziłem hehe). Krótko mówiąc nie ma snu, ld, oobe, jest po prostu lepsze bądź gorsze dostrojenie. Na dzień dzisiejszy tylko tyle mogę powiedzieć. Ale zabawa trwa nadal, zobaczymy do czego jeszcze dojdziemy hehe .....oj będzie pięknie, mówię CI
|
|
|
|
|
|
cannibal
|
12.01.2010 - 17:51
|
Przechodzień
Nr użytkownika: 7665

|
Witam serdecznie, to mój pierwszy post, dzisiaj się zarejestrowałem ale na forum jestem od dłuższego czasu jako obserwator :). Marze o oobe już od dłuższego czasu, ale właśnie jedyne co udało mi się osiągnąć to ten właśnie paraliż senny i cholerny hałas podczas gdy chciałem wyjść, im bardziej chciałem wyjść tym głośniejszy hałas, to było nie do przebicia, nie wiem kurcze jak wyjść, czytałem już mnóstwo porad a i tak nie umiem zmieniać wibracji i grom wie czego jeszcze, wydaje mi się to wręcz niemożliwe do przebicia, a im więcej porad czytam tym bardziej trudne i skomplikowane to się wydaje. Co robić kurcze. Dodam że pierwszy taki paraliż senny miałem już z 8 lat temu. Za każdym razem ten hałas i ciężkość przy chęci wstania wyjścia. Co robić?
|
|
|
|
|
|
cannibal
|
13.01.2010 - 19:31
|
Przechodzień
Nr użytkownika: 7665

|
Ok, ciekawe jak zrobić ten kroczek, nawet zdarzyło się ze prosiłem żeby mnie wyciągnęło i nic.
|
|
|
|
|
|

2 Stron
1 2 >
|
 |
|