|
|
![]() ![]() |
18.12.2007 - 23:36
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Nie wiem czy był już taki temat. Wydaje się może banalny ale jakoś brakło mi czegoś podobnego. Generalnie jest wiele opisanych metod na OOBE, jednak spora część jest mało (o ile w ogole) skuteczna. Nie wiadomo kto je pisał i czy kiedykolwiek się sprawdziły. Chciałbym, żeby w tym temacie pojawiły się techniki, które rzeczywiście na kogoś działają.
Wiadomo, że na każdego działa coś innego dlatego spodziewam się różnych metod. Chyba nie muszę pisać jak może to pomóc tym, którzy mimo prób jeszcze nie wyszli... Poza tym taki zbiór stanowiłby dobre porównanie, które techniki są stosowane najczęściej. Nie przedłużając: Jeśli wyszedłeś kilka razy określoną techniką - opisz ją! (Ja się wstrzymuję bo jeszcze nie wylazłem) PS. Wolałbym, żeby nie było tu zbędnej dyskusji. Po prostu jeśli masz taka technikę - opisujesz ją w jednym poście. Techniki mogą sie powtarzać! Jeśli masz kilka to też opisz, ale muszą być dla Ciebie skuteczne. |
|
|
|
| Plantator-Dziubas |
18.12.2007 - 23:51
|
|
Guests |
---
|
|
|
|
| Artur_flyer |
19.12.2007 - 03:38
|
|
Guests |
Szumy ludzie, szumy.
Skupcie się na tym szumie w głowie w czasie relaksacji. Staram się go pogłębiać, aż w końcu jego częstotliwość mocno wzrasta, łapią mnie wtedy wibracje, paraliż. Jak nie wychodzi mi z tym szumem to staram się leciutko przysnąć, tak lekko. Tu nie chodzi o to, żebyś leżał jak kłoda przez parę godzin i na siłę świadomość utrzymywał. No i gdy tak już przysnę leciutko to bardzo często wybudzają mnie wibracje lub odzyskuje świadomość już po tamtej stronie(ale bardzo rzadko, bo gdy odzyskam tam świadomość to od razu ląduję w ciele z wibracjami) No i tyle, opowiedziałem swoją historię. Artur_flyer-Obemaniak-nałogowiec |
|
|
|
| kondi |
08.03.2008 - 14:26
|
|
Guests |
Na mnie działa duży wysiłek fizyczny w ciągu dnia. Wychodziłem z ciała spontanicznie zanim jeszcze wiedziałem co to jest, ale zależność od przemeczenia jest ogromna.
Najłatwiej wychodziłem wtedy gdy rano poszedłem na siłownię, potem kilka godzin wykładów na uczelni i ok 20 intensywny trening 1,5 godz ( w moim przypadku tae kwon-do). Juz ok. 2-3 min od zamkniecia oczu wieczorem slyszalem glosny dzwiek w uszach przypominającą trąby tybetańskie. Potem wystarczylo ich wysluchac do konca (natezenie bylo ogromne, pulsujące) i byłem w OBE. |
|
|
|
| Joczulek |
26.05.2008 - 10:14
|
|
Guests |
Mi najlepiej wychodzi metoda 4+1 po rozbudzeniu :P myślę ze to dobra metoda bo ciało jest po śnie wiec łatwiej wyjść przynajmiej mi łatwiej xD
|
|
|
|
27.05.2008 - 13:12
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
CYTAT('Artur_flyer') Tu nie chodzi o to, żebyś leżał jak kłoda przez parę godzin i na siłę świadomość utrzymywał. A chyba wszędzie gdzie czytałem pisało "staraj się utrzymać świadomość!" Spróbuje po Twojemu ;]. |
|
|
|
17.06.2008 - 19:46
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Dla mnie jest to dziecinnie proste. Czas tu nie ma większego znaczenia. Ja mogę wychodzić z ciała o każdej porze wystarczy tylko odpowiednio dostroić się do częstotliwości astralnej.
|
|
|
|
17.06.2008 - 20:31
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
brzmi fajnie ale niestety jest to ściema...
|
|
|
|
17.06.2008 - 20:59
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Dla mnie jest to dziecinnie proste. Czas tu nie ma większego znaczenia. Ja mogę wychodzić z ciała o każdej porze wystarczy tylko odpowiednio dostroić się do częstotliwości astralnej. wątpię żeby było to dla ciebie tak "dziecinnie proste". Jeśli tak to opisz dokładnie swoją metodę krok po kroku, bo inaczej raczej niewiele osób ci uwierzy, a mnie to nie przekonuje. sorry za offtop |
|
|
|
17.06.2008 - 21:07
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Dla mnie jest to dziecinnie proste. Czas tu nie ma większego znaczenia. Ja mogę wychodzić z ciała o każdej porze wystarczy tylko odpowiednio dostroić się do częstotliwości astralnej. Po nocnych przemyśleniach usunę ten post,bo jest niestosowny, każdy ma marzenia, niektórzy mocną afirmacją przekładają je na życie doczesne,ale co tam, niech mają tego im nikt nie zabierze . |
|
|
|
10.07.2008 - 21:04
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Z tym piskiem może być dobre przetestuję dzisiaj :) Powiedzcie coś więcej, jak wsłuchacie się w ten pisk to on się głośny staje albo zmienia swój ton lub barwę. I co dalej czekacie czy jeszcze bardziej się wsłuchujecie ??
|
|
|
|
31.07.2008 - 23:34
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ja piski miałem od małego, nigdy ich nie użyłem na swoją korzyść. Udawało mi się je nagłośnić tak mocno póki nie dało się dalej.
Tzn. będą głośne... ale nic nie dadzą... żadnych wibracji dla mnie. |
|
|
|
06.08.2008 - 17:34
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ja eksperymntuje z paraliżem sennym który mam od dzieciństwa, jak narazie udało mi się wyść na chwilkę,
ale wystraszyły mnie jakieś głosy i wruciłem. Eksperymętuje dalej. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |