|
|
![]() ![]() |
11.12.2012 - 23:55
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witam, zeszłej nocy położyłem się spać około godziny 23.45. Obudziłem się w środku nocy i od razu zamknąłem oczy, przeszły przeze mnie wibracje i ujrzałem przed sobą moje wyciągnięte dłonie ale bez ramion, i w tym momencie poczułem coś bardzo nieprzyjemnego ( nie wiem co to było), zbliżyłem się do dłoni i zobaczyłem obraz mojej starej podstawówki i dalej nic nie pamiętam. Co to mogło być?
|
|
|
|
12.12.2012 - 00:37
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Hmm, wedlug mnie to byly hipnagogi, ten obraz szkoly. A potem odplynąłeś, poprostu straciles swiadomosc.
Powodzenia ;) |
|
|
|
13.12.2012 - 18:10
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
...i w tym momencie poczułem coś bardzo nieprzyjemnego ( nie wiem co to było), zbliżyłem się do dłoni i zobaczyłem obraz mojej starej podstawówki i dalej nic nie pamiętam. Co to mogło być? Moim zdaniem uaktywniła Ci się w tym momencie nerwica szkolna. Ma ją większość ludzi w tym kraju. Raczej nie ma to żadnego związku z OBE. Pozdrawiam |
|
|
|
14.12.2012 - 21:13
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Hipnagogi, ćwicz dalej i nie poddawaj się ;)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |